» » Імбир з цукром - худнемо із задоволенням
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 12:18)   
  •   0   
  •  769 

Імбир з цукром - худнемо із задоволенням








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/mbir-z-cukrom-hudnemo-z-zadovolennyam_851.jpeg-->Імбир з цукром - худнемо із задоволенням
Імбир з цукром - це найкращий продукт для схуднення. Особливо він підійде тим, кому важко відмовитися від солодкого.

Поліпшення травлення, прискорення обміну речовин, а найголовніше - втрата небажаних кілограмів.

Все це можна отримати, приготувавши таке дієтичне ласощі.

Імбир: поняття та коротка історія


Імбир є багаторічним рослиною, що належить роду Імбир. Походить з країн Південної Азії. Сьогодні його у великій кількості вирощують у Китаї, Індії, Австралії, Західній Африці, на Ямайці.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/mbir-z-cukrom-hudnemo-z-zadovolennyam_432.gif-->Імбир з цукром - худнемо із задоволенням


В Європу імбир був завезений в епоху Середньовіччя, де його використовували як профілактичний засіб проти чуми. На Американський континент ця рослина потрапила в XVI столітті і швидко знайшло там популярність.
Імбир з цукром - худнемо із задоволенням

Протягом багатьох століть люди використовували імбир в кулінарії. У молотом вигляді його корінь застосовували в приготуванні напоїв (квасу, пива, чаю), випічки, при консервуванні, для виготовлення соусів. Як самостійний продукт імбир вживали у вигляді варення або цукатів.




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/mbir-z-cukrom-hudnemo-z-zadovolennyam_244.gif-->Імбир з цукром - худнемо із задоволенням




Дуже широко застосування імбиру і в медицині. Його використовують для лікування морської хвороби, виразки шлунка; компреси з імбиру допомагають при головних болях і ревматизмі.
З настанням ХХІ століття широке застосування знайшло таке блюдо як імбир з цукром. Його використовують не просто як ласощі, але і як дієтична страва.

Імбир - користь і шкода


Хоча імбир з цукром є солодким блюдом, він має ряд переваг перед багатьма солодощами. На відміну від цукерок, він не містить барвників, ароматизаторів та інших добавок. Дане блюдо чудово допомагає при нудоті, запорі, розладах шлунка.
В цілому, можна виділити 3 корисні властивості, які містить імбир з цукром:

  • поліпшення травлення;

  • зниження рівня холестерину;

  • запобігання ракових захворювань.


  • Проте, не дивлячись на такі корисні властивості, вживати імбир з цукром слід розумно. Його надмірне вживання може призвести до розладу шлунку, печії, появи подразнень на шкірі.
    Імбир з цукром - худнемо із задоволенням

    Крім того, імбир в цукрі категорично протипоказаний людям, що страждають такими хворобами, як:

  • цукровий діабет;

  • виразка (без цукру можна);

  • камені у жовчному міхурі;

  • алергія на імбир;

  • у період вагітності.




  • Імбир в цукрі: калорійність, вживання при дієтах


    На відміну від простого імбиру, який містить всього 22 калорії в 30 грамах, імбир в цукрі містить цілих 100 калорій в 30 грамах. Але, не дивлячись на це, дане блюдо можна використовувати і для схуднення.
    Помірне вживання цієї страви поліпшує травлення, прискорює повільний обмін речовин. Все це тягне за собою збільшення витрати енергії і, як наслідок, спалювання калорій. Крім того, дане блюдо блокує утворення жирових відкладень.
    Важливою властивістю імбиру в цукрі вважається те, що він сприяє відвикання від солодощів, зменшує надмірний апетит. У деяких випадках часточки цієї страви можна заварювати як чай, що також буде забезпечувати виконання перелічених функцій.
    Імбир з цукром - дієтична солодкість

    Імбир в цукрі - рецепт


    Існує безліч способів приготування імбиру в цукрі. Найбільш поширеним вважається наступний:

  • корінь імбиру очищається і нарізають часточками;

  • вариться 30 хвилин на слабкому вогні в емальованому каструлі при невеликій кількості води;

  • після цього вода зливається, додається цукор в пропорції 1:1 трохи води; отримана маса як вариться варення; процес продовжується поки імбир не стане прозорим, а сироп не загусне;

  • отримана маса викладається на сито, де з неї стікає зайва вода;

  • часточки обкачують у цукрі і сушать (можна в духовці);

  • зберігається дане блюдо в скляному посуді в темному місці.


  • Можна приготувати і сушений імбир в цукрі. Для цього часточки його кореня необхідно вимочити у воді, інакше їх не вийде обкатати в цукрі. Далі все потрібно робити по описаному вище рецептом.
    загрузка...
    Написати Вконтакте