» » М'ясне суфле: рецепти
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 11:51)   
  •   0   
  •  1419 

М'ясне суфле: рецепти








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/myasne-sufle-recepti_351.jpeg-->М'ясне суфле: рецепти
Суфле може урізноманітнити як святковий, так і буденний стіл. Прекрасно підійде на обід або вечерю. Рецепти суфле найрізноманітніші: з яловичини, курки, фаршу, на пару, в мультиварці. Цю страву можна готувати різними способами з різних продуктів. Це завжди ситно і шалено смачно!

Суфле з яловичини


М'ясне суфле з яловичини готується досить просто. Нам знадобиться:

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/myasne-sufle-recepti_972.gif-->М'ясне суфле: рецепти



  • 200 грам м'яса

  • Столова ложка вершкового масла

  • Куряче яйце

  • Чайна ложка сметани

  • Сіль.


  • М'ясо нарізати невеликими шматочками і заливається водою. Його потрібно варити на повільному вогні до готовності. Далі можна перекрутити його двічі через м'ясорубку або перетворити у фарш за допомогою блендера.
    Коли все готове, додаємо сметану, масло і жовток, солимо і розмішуємо до однорідності за допомогою блендера або підручних засобів. Білок збиваємо міксером до стану густої піни, акуратно змішуємо з м'ясним фаршем, викладаємо у форму і відправляємо в добре розігріту духовку (близько 200 градусів). Суфле з м'яса готується близько 45 хвилин.

    Суфле з фаршу


    Рецепти суфле з фаршу майже не відрізняються від м'ясних. Але є один особливий рецепт, який просто тане у роті. Нам знадобиться:




    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/myasne-sufle-recepti_233.gif-->М'ясне суфле: рецепти





  • Пів кіло фаршу (будь-якого)

  • 2 плавлених сирка (дружба)

  • 1-2 зубчики часнику

  • 2 яйця

  • Третину склянки крохмалю

  • Майонез

  • Панірувальні сухарі

  • Сіль, перець.


  • Отже, як приготувати м'ясне суфле з нашого фаршу. Для початку готуємо суміш: додаємо до фаршу сіль, перець, трьом туди ж сирки, пресований часник, жовтки яєць і крохмаль і гарненько вимішуємо. Жовтки можна попередньо збити, тоді суфле буде більш повітряним. Форму для запікання змащуємо маслом і посипаємо сухарями, потім кладемо туди готову масу для суфле, змащуємо майонезом і запікаємо близько 40 хвилин в розігрітій духовці.


    М'ясне суфле: рецепти





    Суфле куряче


    Існують різноманітні рецепти суфле з м'яса птиці, але куряче - найніжніше з них. Суфле з м'яса курки можна готувати також і для дитини. Для нього нам потрібні:

  • Маленька упаковка сметани

  • 3 яйця

  • Одна куряча грудка без шкіри

  • Одна цибулина невеликого розміру

  • Трошки часнику

  • Третина лимона

  • Сіль і спеції.


  • М'ясо нарізаємо кубиками, підливаємо лимонним соком, солимо, перчимо й залишаємо маринуватися. Цибулю ріжемо дрібно або подрібнюємо блендером, часник тремо на тертці або пресуємо, обсмажуємо його з цибулею пару хвилин, додаємо курку, збиваємо яйця, додаємо до них сметану, і вливаємо на сковороду, коли курка підсмажиться. Отриману масу запікати в духовці.
    Ніжне і повітряне суфле куряче


    М'ясне суфле в мультиварці


    Дієтичне м'ясо ? це традиційно яловичина. Рецепт для суфле з неї в мультиварці наведено нижче.
    Інгредієнти:

  • Яловичий фарш

  • Яйце куряче

  • Вершкове масло

  • Їдальня ложка борошна

  • Гриби (близько 100 г)

  • Стакан молока

  • 1 морква

  • 1 цибулина

  • Сіль, перець.


  • Гриби з цибулею і морквою підсмажуємо на олії, інші інгредієнти збиваємо блендером, змішуємо з грибами і знову збиваємо. В мультиварці вибираємо режим «Випічка» і готуємо до сигналу.


    М'ясне суфле для дитини (м'ясне суфле на пару)


    Рецепти суфле з м'яса для дитини відрізняються від стандартних тим, що в них менше жирних продуктів і більше молочних. Молочні продукти надають суфле легкість і легкість в засвоєнні. Готуються ж такі м'ясні суфле частіше всього на пару. Отже, для того щоб порадувати наших діток, нам знадобиться:

  • 250г. м'яса або фаршу

  • 1 яйце (краще взяти 5 перепелиних)

  • 4 столових ложки сиру (брати той, у якого відсоток жирності нижче)

  • Молоко (небагато, десь із чверть склянки)

  • Невеликий шматочок сиру

  • Зелень (петрушка і кріп)

  • Сіль, перець.


  • М'ясо перекрутити з сиром в м'ясорубці або блендері, суфле з яловичини, якщо воно готується для дітей, не повинно містити плівки і прожилок, які є в м'ясі. Їх потрібно вирізати, адже дітям потрібно давати краще. У суміш фаршу додаємо жовток, молоко і збитий білок. Змащуємо форму маслом і викладаємо туди нашу масу, зверху посипаємо сиром і зеленню, ставимо в пароварку або мультиварку і готуємо 35 хвилин, поки сир не покриється красивою скоринкою.
    Ось такими нехитрими способами можна приготувати суфле з м'яса.
    загрузка...
    Написати Вконтакте