» » Як заварювати ягоди годжі
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 11:51)   
  •   0   
  •  347 

Як заварювати ягоди годжі








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-zavaryuvati-yagodi-godzh_781.jpeg-->Як заварювати ягоди годжі
У даній статті Ви дізнаєтеся про ягоди годжі, як заварювати, що можна з ними приготувати, коли і як вживати, які хвороби вони не лікують, як з їх допомогою можна забути про походи до лікаря і багато іншого. Дізнайтеся більше про цих дивовижних ягідки, століттями служили в китайській медицині головним джерелом здоров'я.

Користь ягід годжі


Ягоди годжі - це невеликі ягідки, містять у собі стільки корисних речовин, що сьогодні їх вважають чи не ліками від усіх хвороб. За вмістом вітамінів, вони перевершують практично всі відомі фрукти, включаючи цитрусові. У нас ягоди годжі звуть дерезою. Ці маленькі поживні ягідки при щоденному вживанні здатні наситити організм всіма необхідними речовинами. Але зараз все ж мало людей знає, що таке годжі, як заварювати ці ягоди і з чим їх краще вживати.
За вмістом антиоксидантів, годжі випереджають чорнослив і брокколі.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-zavaryuvati-yagodi-godzh_232.gif-->Як заварювати ягоди годжі


Вони здатні поліпшувати:

  • Роботу мозку і нервової системи.

  • Омолоджувати організм.

  • Знімати стреси.

  • Покращувати настрій і самопочуття.

  • Є припущення, що вони покращують сон і допомагають швидше виспатися.

  • Не викликає сумнівів благотворний вплив цих ягід на печінку.

  • Знижувати рівень цукру в крові.

  • Попереджати ракові пухлини.

  • Знижувати рівень холестирина.


  • В народній медицині Китаю з ягід годжі заварюють чай, який вживають щодня для підтримки здоров'я, а сік з ягід використовують при лікуванні малярії, кровотеч, еректильної дисфункції, дзвону у вухах і проблем з кровообігом, ними лікують нирки, кістки і зміцнюють м'язи.
    Ягоди годжі - стиглі, соковиті, корисні і такі смачні!




    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-zavaryuvati-yagodi-godzh_123.gif-->Як заварювати ягоди годжі




    Як заварювати ягоди годжі

    Напої з ягід годжі


    Тепер поговоримо про практичне застосування ягід годжі, як заварювати, які напої існують і для чого використовуються.
    Гостей можна пригостити квітково-ягідним чаєм. Готується він таким чином:

  • Беремо чорний або зелений чай.

  • Додаємо до нього 5 квіток хризантеми (хоч свіжозірваного, хоч сушених).

  • Кладемо в суміш близько півтора десятків ягід годжі.

  • Заварюємо окропом, даємо настоятися і розливаємо по чашках.


  • Можна додати цукор або мед, або пити разом з тортиком.
    Якщо у Вас застуда, можна приготувати настоянку з годжі. Її ще називають китайською перцівкою.

  • На 50 грам ягід беремо півлітра горілки, хорошою 45-градусної.

  • Заливаємо ягоди і наполягає тиждень.

  • При появі перших ознак застуди приймаємо по столовій ложці двічі на день.


  • Для людей, ведучих здоровий активний спосіб життя, цікавий буде білковий напій з ягодами годжі. Його краще пити відразу після тренувань, коли м'язи ще втомлені і їм потрібна підживлення. Вміст протеїнів у годжі вище, ніж у маточному молоці, тому відновлюватися після навантажень ви будете в рази швидше.

  • Беремо пів склянки ягід.

  • Заливаємо літром знежиреного молока.

  • Накриваємо плівкою або кришкою і прибираємо в холодильник.

  • Через 12 годин дістаємо і збиваємо блендером, можна додати улюблених прянощів.

  • Коктейль готовий до вживання.


  • Добре поєднуються годжі з імбиром:

  • Беремо сирої імбир, кип'ятимо у літрі води близько 10 хвилин, проціджуємо.

  • Заливаємо отриманої водою пару ложок годжі, знову кип'ятимо 10 хвилин.

  • Остуджуємо і п'ємо в нерозведеному вигляді. Можна розбавляти ромашковим чаєм, але тоді цілющий ефект трохи ослабне.


  • Можна кип'ятити імбир вже з ягодами, а не варити його окремо, тут справа смаку кожного. Тут призведе оригінальний китайський рецепт відвару з годжі, який кожен може змінити під себе.


    Як правильно заварювати ягоди годжі


    Отже, Ви придбали ягоди годжі. Як заварювати їх таким чином, щоб зберегти корисні речовини, і підлікувати здоров'я, і щоб пити не як ліки, а як смачний і запашну чай? Все дуже просто. На 100 грам ягід вам знадобиться близько двох склянок води. Вода повинна бути 90-градусної. При меншій температурі ягоди гірше завариться, а при більшій можуть втратити частину корисних властивостей.
    Обов'язково дайте ягодам настоятися півгодини, остудіть і пийте напій теплим або холодним.
    загрузка...
    Написати Вконтакте