
Про користь і шкоду молочного гриба
Здорове харчування
Про користь і шкоду молочного гриба
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pro-korist-shkodu-molochnogo-griba_291.jpeg-->

Молочний гриб - це складна колонія мікроорганізмів, яка пристосувалася до нових умов існування. На вигляд цей продукт нагадує, що залишилася на стінках посуду молочну пінку. Він володіє специфічним кислим присмаком, адже складається з молочнокислих паличок і дріжджів. Молочний гриб, корисні властивості якого підтверджують навіть японські вчені, корисний навіть в маленьких дозах. Він здатний відновлювати мікрофлору кишечника поле тривалої медикаментозної терапії і зберегти всі функції шлунка у нормальному стані. Ще «грибний» кефір здатний підбадьорювати організм, поступово омолоджуючи його і підтримуючи в тонусі. Однак молочний жир може нести шкоду, про яку треба знати заздалегідь.
Кефірний грибок: корисні властивості
Молочний гриб, користь і шкода від якого будується на перетворення звичайного молока в цілюща, сам по собі не такий корисний, але може стати сировиною для приготування численних кулінарних страв, лікувальних складів і косметичних засобів. Наприклад, він здатний:
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pro-korist-shkodu-molochnogo-griba_292.gif-->

Також він використовується в кулінарії для виготовлення напоїв і соусів.
Лабораторні аналізи, яким піддався молочний гриб, виявили користь і шкоду цього продукту.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pro-korist-shkodu-molochnogo-griba_154.gif-->

Молочний гриб: користь і шкода при застосуванні
Щоб молочний гриб не приносив шкоди, його потрібно правильно приготувати. 2 чайні ложки сировини заливають 250 мл молока і залишають на добу в теплому приміщенні. Посудину, в якій готується напій, потрібно накрити марлею і чекати, поки не закінчиться процес сквашування. Потім продукт промивають, знову поміщають у банку і заливають молоком. Робити цю процедуру потрібно кожен день, інакше процес розмноження колонії бактерій загальмується, а сам гриб ризикує загинути. Такий неправильно приготований кефірний гриб приносить шкоду. Важливо вміти відрізняти «здоровий» гриб від «хворого». Так, нормальний продукт має колір свіжого молока і сиру, крупитчатую структуру і виростає до 40-50 мм.
Як застосовувати тибетський молочний гриб без шкоди
Не пийте перекисший кефір або занадто багато кефіру в день. Особливо якщо ви не лікуєте хвороба, а тільки робите профілактичні заходи. Пізно вночі теж не слід пити кефір: не пізніше ніж за 40 хвилин до сну. Не давайте дітям занадто багато лікувального кефіру: для них підійде половину дорослої дози. Якщо ви хворі на цукровий діабет, розкажіть своєму лікарю про молочний грибок: користь і шкода, можливо, будуть непорівнянними. Як і будь-які ліки, такий кефір не можна приймати спільно зі спиртними напоями.
Як використовувати молочний гриб для схуднення
Дієта на молочному грибі передбачає суворе дотримання розкладу прийому їжі. Причому остання трапеза повинна бути не пізніше, ніж за 4 години до сну. Така розвантаження передбачає обмеження в їжі (не можна їсти солодке, жирне і борошняний) і питво. Ось один із прикладів такої дієти:
Перед тим як мережа на таку дієту, потрібна консультація лікаря. Якщо ж в ході лікування виникли неприємні відчуття, слабкість або нудота, то її варто перервати.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/blkova-yizha-korist-chi-shkodu-yak-zabezpechiti-organzm-usma-nezamnnimi-amnokislotami-praviln-poyednannya-pro

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/vdguki-pro-chayniy-grib-yogo-korisn-vlastivost-protipokazannya_311.jpeg--> Чайний гриб або «японський гриб»

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korist-kefru-dlya-organzmu-chim-korisniy-kefr-na-nch-kalorynst-shkodu_371.jpeg--> Про корисні властивості

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/grib-reysh_721.jpeg--> Є багато відомих рослин, які застосовуються народною медициною: м'ята, шипшина,

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kefrna-dyeta-dlya-shudnennya-vs-varanti-kefrnih-dyet-vdguki-ta-rezultati_601.gif-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-shudnuti-za-dopomogoyu-gribv-menyu-vdguki_721.jpeg-->