» » Рибні котлети в пароварці - рецепти від шеф-кухаря
  • автор: admin  
  • (15-03-2015, 18:34)   
  •   0   
  •  1322 

Як готувати рибні котлети в пароварці








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/ribn-kotleti-v-parovarc-recepti-vd-shef-kuharya_961.jpeg-->Рибні котлети в пароварці - рецепти від шеф-кухаря
Те, що риба - це один з найбільш корисних продуктів, сперечатися ніхто не буде. У ній міститься величезна кількість корисних речовин, які допомагають нашому організму нормально себе почувати. Але всі ми знаємо, що термічна обробка риби - це втрата величезної кількості тих самих корисних речовин, які під дією високих температур втрачають свої якості, а багато з них просто розщеплюються.
А ось приготування риби на пару дає можливість багато корисні властивості цього продукту зберегти без змін. До того ж відсутність масла робить такі страви дієтичними. Тому в цій статті хотілося б дати кілька рецептів приготування риби в пароварці. А точніше сказати, приготування рибних котлет.

Рецепти рибних котлет в пароварці


Отже, почнемо з того, що рибні котлети мають один фарш, відмінність рецептів - це додаткові інгредієнти. Тому в першу чергу опишемо, як готується фарш для рибних котлет.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/ribn-kotleti-v-parovarc-recepti-vd-shef-kuharya_282.gif-->Рибні котлети в пароварці - рецепти від шеф-кухаря



  • Для цього вам буде потрібно рибне філе, що пропускається через м'ясорубку.

  • Друга складова фаршу - це хлібний м'якуш, який просочується молоком.

  • Обидва інгредієнта знову пропускаються через м'ясорубку.

  • В отриману масу додається одне яйце, не забуваємо посолити.

  • А ось тепер дуже важливий момент - фарш треба добре розім'яти, зробити його повітряним. Для цього приподимайте його над столом і ударяйте про нього.


  • До речі, цей фарш - вже напівфабрикат, який можна формувати на порції і готувати в пароварці. Це дієтичне рибні котлети.

    Рибні котлети з морквою


    Все виконується практично так само, як і в попередньому рецепті. Єдине - додається моркву, протерта на тертці і дрібно нарізану цибулю. Такий фарш треба ретельно перемішати. Готові котлетки будуть дуже веселенькими, тому що виходить страва з помаранчевими вкрапленнями. А якщо додати у фарш трохи посіченою зелені, то вигляд страви стане зовсім оригінальним.

    Котлети з риби з манкою і сиром


    При приготуванні фаршу для таких котлет, необхідно додати на етапі його виробництва, коли промаливаются через м'ясорубку рибне філе і змочений в молоці хліб, обсмажений кільцями цибулю. Після чого в нього додається манка, яйця, тертий плавлений сирок і зелень.




    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/ribn-kotleti-v-parovarc-recepti-vd-shef-kuharya_663.gif-->Рибні котлети в пароварці - рецепти від шеф-кухаря




    Важливий момент - такий фарш можна відразу формувати і ставити в пароварку. Необхідно, щоб манна крупа розбухла. Тому готовий фарш треба поставити у бік хвилин на 20-25 щоб він «дійшов».

    Рибні котлети з капустою в пароварці


    В принципі, ці котлети готуються за тією ж технологією, як і з додаванням моркви. Для цього в готовий стандартний рибний фарш треба додати цибулю і капусту, які також пропускаються через м'ясорубку. Всі інгредієнти ретельно перемішуються, додається сіль і перець. Готові кульки поміщаються в пароварку і готуються протягом 20 хвилин.
    Такі котлети зазвичай подають з овочами, їх можна залити сметаною. Прекрасне блюдо.

    Висновок


    Ви самі змогли переконатися, що рибні котлети в пароварці відрізняються від звичайних смажених тільки способом доведення їх до готовності. У всьому іншому це звичайні котлетки. Але приготовані саме таким чином, вони встають в ряд з іншими дієтичними стравами. Адже приготовані на пару вони не тільки стають смачними, ніжними і дуже соковитими, в рибі зберігаються всі корисні живильні речовини. Виходить поєднання: відмінний смак, збережені всі корисні речовини і додається дієтичність страви. А це все, ох як необхідно нашому організму.
    загрузка...
    Написати Вконтакте