» » Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями
  • автор: admin  
  • (15-03-2015, 18:11)   
  •   0   
  •  800 

Перга - що це?








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/perga-bdzholiniy-produkt-z-divovizhnimi-vlastivostyami_771.jpeg-->Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями
На жаль, до цих пір цей продукт маловідомий і застосовується в народній медицині не надто часто. Однак по впливу на організм він цілком порівнянний з кращими фармакологічними препаратами. Так в чому ж полягає унікальність перги, якими корисними властивостями відрізняється і яку приносить користь при регулярному вживанні?

Перга як вона є


Перга - це виходить з пилку, який збирають бджоли. Під час процесу її кристалізації і перетворення в мед, одним з побічних продуктів є перга. По суті, вона являє собою середньої м'якості згусток з квіткового пилку і спеціальних компонентів, які виділяють бджоли. З часом ця суміш перетворюється в желеподібну масу з щільною структурою, яку, згодом, ми і вживаємо як цілющого речовини.

Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями


Що є складовою «бджолиного хліба» - так ще називають пергу - це питання до цих пір викликає спори і розбіжності у всіх світлих умів. Адже це продукт поєднує в собі безліч корисних речовин. Це пояснюється тим фактом, що коли бджоли збирають пилок, вони сідають на найрізноманітніші види рослин. Тому, і складова пергу пилок виявляється абсолютно різною за хімічним складом. Від того, пилок яких рослин переважно послужила основою для отримання перги, залежить і забарвлення «бджолиного хліба». Вона може бути широкого спектра від темно-коричневого до світло-жовтого.

Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями

Чим корисна перга?


Цей продукт володіє дуже широким спектром дії на організм. Він відмінно підвищує загальний тонус організму, бореться з захворюваннями, а, крім того, перга володіє цілим рядом корисних властивостей:

  • Вона добре допомагає при анемії. Також препарати на основі перги допоможуть вам відновитися після операцій, пов'язаних з цим захворюванням. Пояснюється благотворну дію великою кількістю заліза, що міститься в цьому продукті.

  • Дієтологи радять їсти «бджолиний хліб» тим, хто посилено займається спортом. Адже він настільки насичений білками, що цілком порівнянний за цим параметром з м'ясом. Тому, якщо ви багато часу проводите на стадіоні або в тренажерному залі, вам обов'язково варто звернути увагу на пергу, чиї властивості допоможуть вам придбати шикарне тіло.

  • Лікарі радять також вживати цей продукт вегетаріанцям, щоб замінити білок, який повинен надходити в організм разом з м'ясом.

  • Якщо ви часто стикаєтеся зі стресових ситуацій, то вживання перги стане справжнім порятунком для вашої нервової системи. Магній, що входить до складу цього чудового продукту, убереже вас від наслідків стресу.


  • Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями

    Як потрібно вживати пергу?


    Щоб перга розкрила свої корисні властивості в повній мірі, потрібно знати, в яких дозах його краще вживати. Тільки правильний підхід до цього продукту дозволить вам уникнути неприємних наслідків і зміцнить ваше здоров'я.

    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/perga-bdzholiniy-produkt-z-divovizhnimi-vlastivostyami_685.gif-->Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями






    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/perga-bdzholiniy-produkt-z-divovizhnimi-vlastivostyami_136.gif-->Перга: бджолиний продукт з дивовижними властивостями





  • Найголовніше - їсти її тільки вранці і ні в якому разі не вживати пергу на ніч. Набір вітамінів і мінералів, які в ній містяться, можуть спровокувати прилив сил, і спати ви будете вкрай погано.

  • Розрахуйте свою добову норму за допомогою нескладної математики. Сто грамів цього продукту співвідноситься з одним кілограмом вашої ваги. Однак слід враховувати вагу тільки в сотах.

  • Бажано робити з неї питво, заливши холодною, перевареною водою.

  • Якщо ви вживаєте пергу для поліпшення загального стану, вам буде достатньо десяти грамів цього продукту без стільники. Оптимальна доза - один раз в день. Захоплюватися цим продуктом все ж не слід.

  • При лікуванні або профілактичних діях після хвороб або операцій намагайтеся їсти цей продукт по десять грамів два або навіть три рази в день. Тоді ви гарантовано відчуєте полегшення постійних болів, відчуєте поліпшення загального тонусу організму і прилив сил.
  • загрузка...
    Написати Вконтакте