
Як готувати в пароварці рис: простий рецепт приготування рису
Здорове харчування
Як готувати рис в пароварці
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-v-parovarc-ris-prostiy-recept-prigotuvannya-risu_871.jpeg-->
Пароварка - це незамінний і дуже зручний помічник на кухні. Його зручність полягає в економії часу, простоти приготування страв і збереження корисних вітамінів і мінералів у продуктах. Страви, приготовлені на пару - підходящий варіант для людей, що сидять на дієті, займаються спортом для дітей, вагітних жінок, годуючих матерів, людей похилого віку. 
Як готувати в пароварці: принцип використання
Пароварка має два типи управління:
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-v-parovarc-ris-prostiy-recept-prigotuvannya-risu_273.gif-->

Рис в пароварці: переваги
Проблема багатьох домогосподарок - злиплий, в'язкий рис. Багатьом не вдається правильно його приготувати, зробити розсипчастим, щоб кожна крупинка відокремлювалася від іншої. Деякі використовують такий метод: в пароварку кладуть суцільну глибоку миску, яка перешкоджає виходу пари назовні, і варять у ній продукт. Але це дуже втомлює і до того ж найчастіше не виходить таким способом зробити рис розсипчастим. Крупа в суцільний мисці готується аналогічно звичайному варінні:
Традиційний спосіб дає фору такого методу приготування на пару. Тому краще варити рис на пару - розсипчастість крупи буде забезпечена. Продукт на пару готується в пароварці, у яких в деках отвори відносно невеликого розміру або у яких суцільні піддони. Такі моделі облаштовані спеціально для варіння на пару подібного виду продуктів. Вони здатні робити справжні кулінарні шедеври з рису: можна приготувати плов, різотто, тефтелі, каші з різними добавками.
Готуємо в пароварці рис - рецепт приготування
Рецепт відвареного, розсипчастого рису дуже простий. Таке блюдо можна подати як у вигляді гарніру, так і в якості самостійного блюда. Використовувати можна різні сорти рису: білий, бурий, дикий, круглозерний, довгозерний рис басматі - на ваш смак. За смаком можна додатково додавати улюблені прянощі, що додасть пікантності смаку і привабливість зовнішнього вигляду страви. Наприклад, додаючи куркуму, ви не тільки зробите рис смачніше, але і додасте страви гарний сонячний вигляд.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-v-parovarc-ris-prostiy-recept-prigotuvannya-risu_785.gif-->

Інгредієнти
Приготування
Приготувати відварний рис на пару можна наступним чином:

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/gotuyemo-na-paru-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_701.jpeg--> Приготування на пару - це досить древній спосіб

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/recept-perlovoyi-kash-sklki-yak-variti-perlovku-na-vod_461.jpeg--> Говорячи про перлової каші, потрібно в

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kotleti-v-parovarc-recepti-strav_551.jpeg--> Не буде помилкою сказати, що котлети - це одне з найулюбленіших

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/ribn-kotleti-v-parovarc-recepti-vd-shef-kuharya_961.jpeg--> Те, що риба - це один з найбільш корисних

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/recepti-dyetichnih-strav-dlya-parovarki_911.jpeg--> На багатьох кухнях сьогодні можна побачити пароварку. У

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/hlorogenova-kislota-dlya-shudnennya_721.jpeg--> Хлорогенова кислота - це складний екстракт, а точніше, ефір