» » Чим корисний яблучний сік?
  • автор: admin  
  • (18-11-2016, 16:21)   
  •   0   
  •  95 
Чим корисний яблучний сік?
Виняткова користь яблук відома у всьому світі: шанований плід у слов'ян – саме яблуко, що володіє чарівними властивостями: воно може повернути молодість, продовжити життя. Англійці вважають, що кожне з'їдене яблуко збільшує тривалість життя на один день. Але корисні не тільки яблука, але й сік, який з них отримують. Ми любимо і з задоволенням п'ємо цей чудовий напій, при цьому практично не замислюємося над тим, чим конкретно корисний натуральний яблучний сік .
Корисні властивості яблучного соку
Відразу варто відзначити, що сік зберігає всі корисні властивості свіжого плоду, але тільки в тому випадку, якщо мова йде про свіжовичавленому соку.

  • Натуральний продукт надає омолоджуючу дію на організм, запобігає його раннє старіння.

  • Допомагає виводити з організму шкідливі сполуки, володіє антиоксидантним ефектом.

  • Пригнічує розвиток злоякісних та доброякісних пухлин.

  • Стимулює мозкову діяльність.


  • Чим ще корисний яблучний сік?


    Активні компоненти напою стимулюють оновлення організму на клітинному рівні, допомагають підтримувати високу активність, збільшують запас енергії.
    Відомо його застосування при схудненні. Існує навіть дієта для зниження ваги на яблучному соку.
    Багате вміст корисних речовин у соку з яблук дозволяє людям старшого покоління, при регулярному споживанні напою, поліпшити стан серцево-судинної системи і нормалізувати її діяльність. Свої цілющі якості може проявити тільки натуральний яблучний сік, користь застосування якого залежить від правильності його виготовлення та застосування; у разі порушення технології приготування соку і неправильного його застосування, він може принести і шкоду.
    Якщо ви хочете отримати справжню насолоду і поповнити організм поживними речовинами, необхідно використовувати свіжовичавлений сік. Якщо ви використовуєте соки, придбані в магазині, обов'язково потрібно ознайомитися з складом напою: при його приготуванні не повинні використовуватися консерванти , про що на упаковці робляться відповідні записи. Свіжий яблучний сік краще вживати відразу після його приготування: вся користь плода зберігається в сік, який п'ють відразу: якщо його залишити на кілька годин, то шкоду він навряд чи принесе, але корисних речовин в ньому залишиться небагато, так як на відкритому повітрі він швидко окислюється.
    Крім того, пити сік з яблук краще через коктейльну трубочку, так як речовини, що входять до його складу, можуть руйнувати зубну емаль.
    Натуральний сік краще розбавляти водою тим, хто страждає підвищеною кислотністю шлунка, або робити овоче-фруктові коктейлі.
    загрузка...
    Написати Вконтакте