» » Борщ на кефірі для схуднення
  • автор: admin  
  • (23-09-2016, 08:32)   
  •   0   
  •  60 
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-09/borsch-na-kefr-dlya-shudnennya_891.jpeg-->Борщ на кефірі для схуднення
Щоб позбавитися від зайвої ваги, необов'язково готувати складні і екзотичні страви. Хороші результати можна одержати, включивши у своє меню борщ на кефірі для схуднення. Є варіант гарячого і холодного супу, тому на такій дієті можна сидіти цілий рік. Готується швидко і просто, з використанням доступних інгредієнтів.

Рецепт гарячого і борщів зелених на кефірі для схуднення


Цей суп може на перший погляд здатися дивним, але, повірте, його смак вас не розчарує.
Інгредієнти:

  • очищена буряк – 1 кг;

  • корінь селери – 05 шт.;

  • кефір – 15 л;

  • сіль і лавровий лист.


  • Приготування
    Спочатку буряк варто приготувати на пару, для чого доведеться витратити 40 хв. Після цього опустіть її в холодну воду і наріжте дрібним кубиком. Корінь селери очистити і також подрібніть. Залийте 500 мл води і варіть на середньому вогні 5 хв., додавши лавровий лист. Після цього покладіть буряк, сіль і кефір. Суп готовий, але при бажанні ви можете подрібнити все в блендері.

    Як приготувати холодний борщ на кефірі?


    Це ідеальне блюдо для спекотного літа, яке дозволить вгамувати голод і позбавитися від зайвих кілограмів, оскільки калорійність такого супу мінімальна.
    Інгредієнти:

  • буряк – 35 кг;

  • огірки – 35 г;

  • кефір – 1 л;

  • часник – 2 зубки;

  • зелену цибулю, кріп і сіль.
  • http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-09/borsch-na-kefr-dlya-shudnennya_602.jpeg-->Борщ на кефірі для схуднення


    Приготування
    Для приготування дієтичного і борщів зелених на кефірі необхідно огірок подрібнити на крупній тертці. Якщо шкірка туга або гірка, то її слід зрізати. Буряк можна використовувати в сирому вигляді, а можна її запекти в духовці. Очистіть її і подрібніть на тертці. Змішайте овочі, додайте рубаний лук і кріп, а також покладіть сіль і пропущений через прес часник . Перемішайте і влийте трохи холодної води, щоб розбавити консистенцію. Подавайте з подрібненою зеленню.
    загрузка...
    Написати Вконтакте