» » Страви для схуднення на кожен день
  • автор: admin  
  • (23-09-2016, 08:26)   
  •   0   
  •  71 
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-09/stravi-dlya-shudnennya-na-kozhen-den_311.jpeg-->Страви для схуднення на кожен день
Страви для правильного харчування для схуднення готуються виключно з корисних продуктів, які не володіють високою калорійністю. Включивши їх в свій раціон харчування можна за нетривалий період часу позбутися зайвої ваги і оздоровити організм.
Дієтичні котлети
Улюблена страва багатьох і дорослих і дітей, яку може доповнити будь-який гарнір. Готувати пропонуємо котлети з овочами в духовці.
Інгредієнти:

  • філе – 600 г;

  • цвітна капуста – 300 г;

  • солодкий перець – 1 шт.;

  • сир твердих сортів – 75 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • нежирна сметана – 2 ст. ложки;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • зелень, сіль і перець.


  • Приготування
    Для цього смачного дієтичного страви для схуднення курку наріжте дрібним кубиком і таким же чином подрібніть і перець, який необхідно попередньо очистити. Капусту поділіть на суцвіття, а потім, відваріть їх у воді з додаванням солі протягом 5 хв. Дістаньте капусту, облийте її холодною водою і наріжте суцвіття, як і м'ясо. Зелень порубаєте, а сир подрібніть на тертці. З'єднайте всі підготовлені продукти і додайте інші інгредієнти. Ретельно перемішайте фарш і залиште його в холодильник на годину. Після закінчення часу робіть котлети і викладайте їх на деко, застелене пергаментом. Готуйте в духовці при 200 градусах до появи скоринки.
    Овочевий суп
    Це малокалорийное блюдо для схуднення є ідеальним варіантом для обіду. Можна замість води використовувати курячий бульйон, що дозволить зробити суп більш смачним і ситним.
    Інгредієнти:

  • цибуля – 5 шт.;

  • капуста – 05 вилка;

  • помідори – 5 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • болгарський перець – 2 шт.;

  • стебло селери – 3 шт.;

  • зелень і сіль.


  • Приготування
    Помийте овочі і при необхідності почистіть їх, а потім, наріжте їх шматочками середньої величини крім лука, який слід подрібнити півкільцями. Покладіть овочі, крім цибулі в каструлю, налийте воду і поставте на плиту, додавши за смаком сіль. Цибуля припустіть на маслі, щоб надати супу золотистий колір. Коли овочі будуть майже готові, перекладіть в каструлю цибулю і додайте зелень. Кип'ятіть все разом ще 5 хв.
    Млинці з висівок
    Для багатьох дуже складно відмовитися від солодощів, які, як відомо, є головними ворогами фігури. Навіть дотримуючись правильного харчування можна балувати себе смакотою, не боячись за власну фігуру. Це блюдо для схуднення на кожен день ідеально підходить для сніданку, а також млинці можна їсти на десерт з чаєм.
    Інгредієнти:

  • висівки – 3 ст. ложки;

  • яйця – 2 шт.;

  • нежирний сир – 2 ст. ложки;

  • нежирне молоко, прянощі і масло.


  • Приготування
    Для цього легкого страви для схуднення необхідно всі інгредієнти крім молока змішати, використовуючи блендер. Після цього вливайте молоко, щоб довести масу до необхідної консистенції для млинців. Покладіть улюблені прянощі, наприклад, корицю . У сковороді розігрійте невелику кількість олії і столовою ложкою викладайте тісто, формуючи млинці невеликого розміру. Обсмажуйте їх з двох боків до рум'яного кольору. Викладайте на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
    Рагу з кабачків
    Прекрасне дієтичне блюдо для схуднення на кожен день, яка готується дуже швидко і просто. Представленого кількості продуктів вистачить на 3 порції.
    Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • томатний сік – 150 г;
  • http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-09/stravi-dlya-shudnennya-na-kozhen-den_312.jpeg-->Страви для схуднення на кожен день

  • цибуля – 1 шт.;

  • сіль і зелень.


  • Приготування
    Якщо у кабачків шкірка груба, то її варто зрізати, а потім, наріжте їх кубиками середнього розміру. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи, облийте окропом і видаліть шкірку, а потім наріжте шматочками. Очистіть цибулю і подрібніть його. Відправте його в сковороду разом з кабачками і помішуйте без зупинки, поки овочі не пустять сік. Закрийте кришкою і тушкуйте 7 хв. Після закінчення часу покладіть помідори і тушкуйте, поки вся рідина не випарується. Влийте сік і готуйте ще 10 хв. Подавайте з рубаною зеленню.
    загрузка...
    Написати Вконтакте