» » Чим і як харчуватися в спеку, правильне харчування влітку | Для схуднення та здоров'я
  • автор: admin  
  • (17-03-2015, 13:19)   
  •   0   
  •  642 

Як харчуватися в спеку








Літня спека часто провокує різні проблеми, пов'язані з органами травлення. У спеку особливої уваги до себе вимагає Ваш раціон. Як же харчуватися у спеку?
Обмежте вживання чорного чаю і кава .
Солодкі соки і газовані напої погано втамовують спрагу. Віддайте перевагу мінеральній воді , зеленому чаю .

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/chim-yak-harchuvatisya-v-speku-pravilne-harchuvannya-vltku-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_191.gif-->Чим і як харчуватися в спеку, правильне харчування влітку  Для схуднення та здоров'я


Напій із материнки, м'ятний чай - прекрасний засіб для втамування спраги і джерело вітамінів. М'ятою у спеку можна і приправити гарнір.
Імбирний чай , заварений з листочками м'яти, в жарку погоду тонізує і освіжає.
Фрукти є найкраще вранці. З'їдені після їди або на ніч фрукти провокують процеси бродіння в шлунку, що абсолютно небажано. Апельсини, виноград , сливи, абрикоси, груші, персики, дині і будь-які інші фрукти, що легко засвоюються нашим організмом, є прекрасними складовими річного столу, поповнюючи організм необхідними вітамінами. Особливо варто віддати належне кислих ягід, наприклад, агрусу і смородині .




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/chim-yak-harchuvatisya-v-speku-pravilne-harchuvannya-vltku-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_942.gif-->Чим і як харчуватися в спеку, правильне харчування влітку  Для схуднення та здоров'я




Свіжі овочі в будь-якому вигляді, включаючи салати, незамінні в цей час. Вони майже не підтримують процеси бродіння. Огірки , кабачки, турнепс, бруква і редис разом з фруктами здатні практично повністю задовольнити нашу потребу в їжі під час спеки. І не можна забувати про зелені. Будь-які зелені салати, селера , петрушка і кріп не тільки зроблять їжу смачніше, але й послужать джерелом мікроелементів і солей, що виводяться з організму з потом. Варто звернути увагу на бадилля буряка і зелень гірчиці.
Пам'ятайте, що спека дуже сильно знижує нашу працездатність. Після +26 ?За кожні наступний градус підвищення температури призводить до зниження працездатності на кілька відсотків. Тим більш важливо правильне харчування в спеку. У спеку важка жирна їжа небажані. Жирні сорти риби або м'яса варто замінити пісними. Необхідно стримати споживання будь-яких печених виробів та хліба, м'ясних продуктів, бобових, відмовитися від бутербродів і продуктів мережі «швидкого харчування».
Обережно підходити необхідно молочних продуктів, високі температури провокують розвиток мікроорганізмів. Краще всього вибрати в цей час кисломолочні продукти. Наприклад, кефір без цукру вгамує спрагу, наситить і компенсує недолік в ряді мікроелементів. Але кисломолочні продукти зберігають при температурі, що не перевищує позначку +4?С. Кімнатна зберігання категорично неприйнятно.
Жаркий час - хороший період для позбавлення від декількох кілограмів зайвої ваги. Влітку це виходить легше, ніж у холодну пору. Фрукти і овочі знижують калорійність меню. А збільшення рухової активності прискорює все що відбуваються в нашому організмі обмінні процеси.
загрузка...
Написати Вконтакте