» » Корисні властивості оливкової олії | Для схуднення та здоров'я
  • автор: admin  
  • (17-03-2015, 09:13)   
  •   0   
  •  288 

Корисні властивості оливкової олії








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olivkovoyi-olyi-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_361.jpeg-->Корисні властивості оливкової олії  Для схуднення та здоров'я


Користь оливкової олії відома сьогодні багатьом. Здавна воно виступає не тільки як харчовий інгредієнт, який використовується в кулінарії. Йому знаходиться застосування в народній медицині як лікарський засіб, та як важливого компонента косметичних засобів. Його використовують при створенні бальзамів, мила, кремів і масок.
Корисні властивості оливкової олії обумовлені входять до його складу величезною кількістю вітамінів (A, E. D, K), мікроелементів і антиоксидантів . Завдяки такому багатому складу зміцнюються м'язи, кісткова тканина, стінки кишечника, сповільнюються процеси старіння. Благотворний вплив на серцевий м'яз і судини, травлення, обмін речовин і омолодження організму надають ліноленова, олеїнова лінолева і ненасичені жирні кислоти.
Оливкова масло є одним з обов'язкових компонентів омолоджуючих дієт .

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olivkovoyi-olyi-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_902.gif-->Корисні властивості оливкової олії  Для схуднення та здоров'я


Широко використовується цей продукт в середземноморській дієті , яка визнана однією з найбільш здорових систем живлення.
Дієтологи радять заправляти фруктові та овочеві салати саме оливковою олією (в день можна вжити приблизно дві столові ложки), або з'їдати кілька оливок в день.
Чим ще корисно оливкова олія:




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olivkovoyi-olyi-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_393.gif-->Корисні властивості оливкової олії  Для схуднення та здоров'я





  • При дотриманні рекомендацій і регулярному застосуванні оливкова олія покращує роботу органів травної системи і печінки.

  • Антиоксиданти і вітамін E, що містяться в оливковій олії, зупиняють процеси передчасного старіння, перешкоджаючи в'янення шкіри.

  • Постійно вживаючи це масло можна нормалізувати кров'яний тиск .

  • Регулярне вживання оливкової олії знижує рівень холестерину низької щільності («поганого» холестерину).

  • Жовчогінну дію і профілактика діабету 2 типу , ожиріння і серцево-судинних захворювань, які роблять цей продукт унікальним у своїй виключній корисності засобом.


  • Але далеко не всі знають, що оливкова олія розрізняється за якістю вироблених сортів, а значить, і приносить при вживанні різну користь.
    На 100% людським організмом засвоюється Extra virgin olive oil - масло першого холодного віджиму. Воно є найкращим і найкориснішим завдяки збереженню при першому віджиманні майже всіх корисних елементів.
    Virgin olive oil - масло другого холодного віджиму - поступається Extra virgin olive oil як ароматом, так смаком і кольором, однак його якість залишається досить хорошим, оскільки на цьому етапі виробництво обходиться без хімікатів.
    Найменшу кількість корисних елементів містить Olive oil - масло, отогнанное з субстрату, застосовуваного при отриманні першого і другого холодного віджиму, так званої пульпи. Його смакові і колірні якості значно нижче, і для поліпшення характеристик нерідко до нього домішуються високоякісні сорти оливкової олії.
    загрузка...
    Написати Вконтакте