
Корисні властивості оливкової олії | Для схуднення та здоров'я
Здорове харчування
Корисні властивості оливкової олії
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olivkovoyi-olyi-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_361.jpeg-->

Користь оливкової олії відома сьогодні багатьом. Здавна воно виступає не тільки як харчовий інгредієнт, який використовується в кулінарії. Йому знаходиться застосування в народній медицині як лікарський засіб, та як важливого компонента косметичних засобів. Його використовують при створенні бальзамів, мила, кремів і масок.
Корисні властивості оливкової олії обумовлені входять до його складу величезною кількістю вітамінів (A, E. D, K), мікроелементів і антиоксидантів . Завдяки такому багатому складу зміцнюються м'язи, кісткова тканина, стінки кишечника, сповільнюються процеси старіння. Благотворний вплив на серцевий м'яз і судини, травлення, обмін речовин і омолодження організму надають ліноленова, олеїнова лінолева і ненасичені жирні кислоти.
Оливкова масло є одним з обов'язкових компонентів омолоджуючих дієт .
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olivkovoyi-olyi-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_902.gif-->

Широко використовується цей продукт в середземноморській дієті , яка визнана однією з найбільш здорових систем живлення.
Дієтологи радять заправляти фруктові та овочеві салати саме оливковою олією (в день можна вжити приблизно дві столові ложки), або з'їдати кілька оливок в день.
Чим ще корисно оливкова олія:
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olivkovoyi-olyi-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_393.gif-->

Але далеко не всі знають, що оливкова олія розрізняється за якістю вироблених сортів, а значить, і приносить при вживанні різну користь.
На 100% людським організмом засвоюється Extra virgin olive oil - масло першого холодного віджиму. Воно є найкращим і найкориснішим завдяки збереженню при першому віджиманні майже всіх корисних елементів.
Virgin olive oil - масло другого холодного віджиму - поступається Extra virgin olive oil як ароматом, так смаком і кольором, однак його якість залишається досить хорошим, оскільки на цьому етапі виробництво обходиться без хімікатів.
Найменшу кількість корисних елементів містить Olive oil - масло, отогнанное з субстрату, застосовуваного при отриманні першого і другого холодного віджиму, так званої пульпи. Його смакові і колірні якості значно нижче, і для поліпшення характеристик нерідко до нього домішуються високоякісні сорти оливкової олії.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-12/apelsin-sklad-korist-shkodu-plodu-efrnoyi-olyi-soku-cedri-frukta_271.jpeg--> З усіх цитрусових саме апельсин

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-12/vanl-yiyi-korisn-vlastivost-vikoristannya-v-medicin-kosmetologyi-korist_671.jpeg--> Ваніль – це рослина, що

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-olyi_251.jpeg-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korist-vd-llyanoyi-olyi-poradi-do-vzhivannya_361.jpeg-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/sam-korisn-olyi-dlya-shkri-oblichchya_271.jpeg--> В області косметології величезне значення приділяється

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/olivkova-olya-dlya-shudnennya-zastosuvannya-protipokazannya-ta-vdguki_271.jpeg-->