
Низькокалорійні десерти, рецепти Для схуднення та здоров'я
Здорове харчування
Низькокалорійні десерти
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryn-deserti-recepti-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_191.jpeg-->
Знаєте кому найгірше під час дієти? Або хто не може дієту витримати ? Відповідь: «У кого немає сили волі» приймається, але мова про ласунів. Про тих, хто не уявляє свого життя без шматочка шоколадки, без цукерки і печиво, без тістечка або тортика. Про тих, хто з-за своєї слабкості набирає стрімкими темпами зайві кілограми, а дотримуватися дієти - проблематично. 
Але смачне і солодке не завжди шкоди. Що в солодкому є «ворогом фігури»? В першу чергу цукор, багато цукру, який робить продукт занадто калорійним. Значить з ним і будемо боротися», залишаючи «смакота» і додаючи «корисність». Отже, на десерт пропонуються: персиковий сорбет, абрикосовий мус, апельсиновий конфітюр і яблучна пастила. Як солодко звучать, правда? Вони і на смак дуже солодкі.
Сорбет з персиків
За великим рахунком, сорбет - це заморожений сік або кашка м'якоті, тому сорбет можна приготувати з будь-яких фруктів і навіть овочів (гарбуза, моркви ) і зелені (шпинату). Фрукти беруться будь-які: яблука, банани, манго, ананаси і інші, от тільки з кавуна не вийде. До речі, можна піти далі - приготувати сорбет-мікс, з кількох інгредієнтів, дуже смачним буде, наприклад, сорбет-мікс з абрикосів і дині або персиків і дині.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryn-deserti-recepti-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_432.gif-->

Для персикового сорбету знадобляться: 6 штук персиків (кісточки видалити), мелений кардамон 1 ч. л., несолодкий натуральний йогурт 200 мл.
Персики порізати на великі шматочки, покласти в каструльку, додати кардамон і воду (2 ст. ложки). Каструльку поставити на плиту і варити під кришкою (не даючи сильно кипіти) хвилин 10. Потім остудити, подрібнити в блендері і (за бажанням) протерти через сито. В отримане пюре додати йогурт, перемішати і викласти в пластмасову ємність, яку помістити в морозилку. До повного замерзання сорбет необхідно ретельно перемішувати кожні півгодини, розтираючи утворилися кристали льоду. Зберігати сорбет можна до двох місяців (упаковка повинна бути герметичною, не допускаючи повторного розморожування). А поласувати сорбетом в спекотний літній день - суцільне солодке задоволення.
Мус з абрикосів
Мус - солодке блюдо, яке виходить шляхом збивання, обсяг при цьому збільшується в 2-25 рази, утворюється піна. Мус також можна приготувати практично будь-яких фруктів, а хочете і з овочів.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryn-deserti-recepti-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_183.gif-->

Для абрикосового мусу потрібні: апельсиновий сік 350 мл, желатин 10 гр., курага 100 гр., несолодкий йогурт 300 мл
Спочатку замочіть желатин в апельсиновому соку (50 мл). Курагу в апельсиновому соку (300 мл) проваріть 5 хвилин, остудіть і подрібніть блендером. Потім додайте йогурт і збийте міксером. Желатин з соком нагрійте до розчинення і тонкою цівкою влийте в взбиваемую суміш. Розлийте по формочках і дайте застигнути.
Яблучна Пастила
Пастила - солодке блюдо, яке придумали ще в 14 столітті, називалося «постила», що вказувало на особливість технології виготовлення. Пастилу можна готувати з кислих яблук, малини, брусниці, смородини, горобини.
Для яблучної пастили: яблука 2 кг, мелені спеції (ваніль, кориця).
У яблук вийняти серцевину і розрізати кожне на часточки (6-8), скласти їх в каструлю, додати воду (3 ст. л.) і варити під кришкою до м'якості. За допомогою блендера зробити пюре, додати корицю (можна ваніль), перекласти в каструлю і тушкувати (щоб води залишилося якомога менше). Отриману масу розкласти тонким шаром на деко (на фользі) і висушити в духовці (температура близько 100°).
Конфітюр з апельсинів
Конфітюр - солодкий желеподібний з подрібненими або цілими ягодами продукт, різновид джему. Можна приготувати з різних фруктів або з декількох, наприклад, до апельсину добре підійдуть абрикоси.
Для апельсинового конфітюру знадобляться: апельсини, цукор і агар-агар (1 г на 150 гр. апельсинового пюре).
З апельсинів зробити пюре, скласти в каструлю і поставити на плиту. Коли пюре стане гарячим, додайте агар-агар (1 г на 150 г пюре). Додати цукор за смаком і помішуючи, розчинити, після чого варити 20-30 хвилин, не даючи сильно кипіти (крапля на холодному блюдце повинна застигати і не розтікатися). Гарячий конфітюр розлити по банках.
Агар-агар - натуральний продукт, отриманий із червоних і бурих водоростей, вживання покращує роботу печінки, допомагає почистити організм .
Дивіться також: як приготувати смузі

Багато жінок, які сідають на дієту, вважають, що перші страви і струнка фігура – поняття несумісні. Однак це не так. Вибираючи низькокалорійні

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/recepti-dlya-dyeti-dyuka-etap-stablzacya_601.jpeg-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/deserti-do-8-bereznya-nizkokaloryn-prost-smachn-recepti-z-foto_471.jpeg--> Якщо так вийшло, що на вашому

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryn-deserti-z-fruktv-shvidk-smachn-recepti-desertv-na-8-bereznya_591.jpeg--> Сучасна кулінарія дає

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyetichn-deserti-dlya-shudnennya-na-svyatkoviy-stl-recepti-z-foto_781.jpeg--> Щоб отримати результат від

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyetichniy-paska-recepti-prigotuvannya-na-velikden_201.jpeg--> Наближається світле свято Великдень, і в цей