» » Правила живлення від італійських дієтологів | Для схуднення
  • автор: admin  
  • (17-03-2015, 09:03)   
  •   0   
  •  125 

Принципи правильного харчування від італійських дієтологів








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pravila-zhivlennya-vd-talyskih-dyetologv-dlya-shudnennya_361.jpeg-->Правила живлення від італійських дієтологів  Для схуднення
Найчастіше людина, твердо вирішив скинути зайву вагу, вважає за необхідне відмовити собі не лише у дуже смачній їжі, але і в деяких важливих для організму продукти. До того ж йому доводиться відмовлятися від запрошень на обід або вечерю у родичів або друзів, для того, щоб не провокувати себе.

Все це для того, щоб в самий короткий час скинути якомога більше зайвих кілограм.
Але проблема в тому, що подібний режим харчування не може тривати довго, навіть якщо дієта і дає миттєвий задовольняє вас результат. Як правило, досягнувши певних успіхів у справі схуднення, ми повертаємося до своїх старих звичок, результатом чого стає закономірне повернення колишнього ваги, а що ще гірше, такі «гойдалки» порушують обмін речовин і ви набираєте більше кілограмів, ніж було до дієти.
Про це попереджають експерти Національної Італійської Асоціації Дієтологів.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pravila-zhivlennya-vd-talyskih-dyetologv-dlya-shudnennya_412.gif-->Правила живлення від італійських дієтологів  Для схуднення


Для того щоб уникнути такого розвитку подій, дієтологи запропонували худнути, дотримуючись 15 правил дієтичного харчування.
1. Не пропускайте традиційно прийняті прийоми їжі. Починайте свій день з сніданку .
2. Включайте в кожен прийом їжі по порції продуктів, які містять складні вуглеводи . Віддавайте перевагу тим з них, які мають низький % жирності.




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pravila-zhivlennya-vd-talyskih-dyetologv-dlya-shudnennya_993.gif-->Правила живлення від італійських дієтологів  Для схуднення




3. У кожний прийом їжі вмикайте велика кількість овочів.
4. Між основними прийомами їжі їжте фрукти (1-2 рази в день).
5. Вживайте сир не частіше 2-3 разів у тиждень.
6. Включайте в свій раціон рибу і морепродукти не рідше 2-3 разів на тиждень.
7. Мінімум 2-3 рази в тиждень вживайте супи зі злаками і овочами.
8. Як гарнір до основного блюда споживайте помідори, баклажани, кабачки, брокколі.
9. До одного-двох разів на тиждень скоротіть вживання жирних соусів, традиційно прийнятих як доповнення до макаронних виробів.
10. В один прийом їжі не вживайте продукти з однаковою харчовою цінністю, наприклад, макаронні вироби, картоплю і хліб.
11. Готуючи їжу, використовуйте наступні методи: готуйте на пару, гасіння, гриль, а також приготування у фользі.
12. Готуючи страву, додайте воду, овочі або овочевий бульйон, вино, прянощі, щоб знизити до мінімуму жирність їжі.
13. Необхідні організму жири переважно отримувати з оливкової олії , додаючи його в невеликій кількості у вже готову страву.
14. Максимально обмежте вживання солодкого. Якщо ви не можете подолати бажання з'їсти що-небудь солодке, то з'їжте це на сніданок або відразу ж після прийому їжі, вибирайте низькокалорійні десерти .
15. Випивайте як мінімум 15 літра рідини в день. Це повинні бути напої, які не містять цукор.
Гасло італійських дієтологів - «баланс за столом». Їжте все, але в невеликій кількості. Краще з'їсти трохи, ніж кидати сумні погляди в порожню тарілку, відмовляючи собі в їжі.
Втім для того щоб бути здоровим і завжди добре виглядати, недостатньо лише обмежити себе в їжі. Не менш важливо також багато рухатися.
загрузка...
Написати Вконтакте