» » Рецепти низькокалорійних напоїв для схуднення, відгуки
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 17:47)   
  •   0   
  •  221 

Рецепти низькокалорійних напоїв








Пропонуємо вашій увазі рецепти низькокалорійних, корисних напоїв, рекомендовані нашими читачками.


Напій «Щітка»


• Буряк - 500 г

• Дріжджі (сухі) - 05 ч. л.

• Цукор - 3/4 стак.

• Родзинки - 10 шт
Буряк почистити, потерти на крупній тертці.

Дріжджі залити теплою водою і дати настоятися 15-20 хвилин.

В 3-х літрову банку помістити буряк, цукор, дріжджі, родзинки і залити теплою кип'яченою водою. Через добу процідити. І поставити в холодильник. Щоранку відразу після сну випивати по одній склянці цього очищаючого напою. Організм скаже вам "спасибі!"

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/recepti-nizkokalorynih-napoyiv-dlya-shudnennya-vdguki_901.gif-->Рецепти низькокалорійних напоїв для схуднення, відгуки


Квас з буряка


На 2 л води 2 варені буряків, 100 г житніх сухарів

Варений буряк нарізати невеликими шматочками або натерти на крупній тертці, залити окропом і залишити в теплому місці на 12 год, охолодити, опустити у відвар марлевий мішечок з шматочками житнього хліба і залишити на 1 добу. для бродіння. Після цього хліб прибрати, а квас використовувати як напій.

Я просто роблю так - буряк дуже добре намиваю щіткою, варю як звичайно, потім відвар зливаю + яблучний оцет за смаком і родзинки трошки. П'ю вранці або роблю холодник з яйцем і зеленою цибулею з огірочком і селерою. Мені смачно!

Такий ще є дивовижний напій "Хай живе фігура"


• Петрушка (10 гілочок)

• Лимон - 1 шт

• Вода (трохи)




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/recepti-nizkokalorynih-napoyiv-dlya-shudnennya-vdguki_972.gif-->Рецепти низькокалорійних напоїв для схуднення, відгуки




Спочатку помиємо петрушку і відірвемо листочки, так як ніжки нам не потрібні, кладемо їх в блендер.

Вичавлюємо сік одного лимона і відправляємо до петрушці.

Все подрібнюємо Блендером. Наливаємо в склянку і розводимо водою до половини склянки, виходить 100 мл напою.

Пити його потрібно за 15 хвилин до сніданку протягом 15 днів. Потім 15 днів перерва і знову пити 15 днів. Відмовляти особливо в їжі немає необхідності, але намагатися по можливості їсти раніше і виключити шкідливі продукти на вечерю. Напій прискорює метаболізм, розщеплює калорії, сприяючи виведенню зайвого з організму.
А ще я роблю такий вкуснючий коктейль!

Кидаємо в блендер стебла (зелень мені шкода - зима, холодинай-най-на-на) петрушки і кропу, кілька паличок селери, свіжий огірочок, лист капусти пекінської, якщо є і заливаєш весь цей непорезанний салат кефіром 1%, я ще коробку водичкою сполосну і додам в блендер - і все це ДИВО включити на пару хвилин! Це ну ДУЖЕ смачно і корисно! Тільки постарайтеся не солити! Від цього цінність напою втрачається!

Вага від нього не просто йде, він просто втрачається від несподіванки і залишає Корабель, як щури з потопаючого судна!
Я ще ось такий тонізуючий напій роблю - той же блендер, кидаємо в нього лимон з шкіркою, порізаний на 4 частини, (я кісточки виймаю!), туди ж 1 столову ложку меду і пів-чайної ложки імбиру (можна і без нього!) і залити все це крижаною водою, прокрутити і Чудово! Тонізуючо! Корисно! Поживно! Їсти не хочеться зовсім! Не жарко (ну в сенсі влітку не жарко).

Дуже корисний напій з шипшини


Найкраще відвар готувати в термосі і на ніч.

Термос ретельно вимити і обполоснути гарячою водою.
20-30 шт. сухого шипшини промити, покласти в термос і залити окропом.

Настоювати не менше 12 годин, а краще добу.

Пити по 05 склянки 2 рази на день.
У міру його витрачання в термос знову додають окріп, так і до 4-6 днів (відвар з кожним днем стає все більш насиченим і смачніше). Якщо потрібно приготувати напій швидше, то ягоди подрібнюють (свідомо йдуть на деякі втрати). Класична доза в цьому випадку - 10 ягід на 1 ст. окропу. Зазвичай у напій з шипшини, крім меду, додають і сік лимона за смаком, але можна обійтися і без нього, так як сам по собі відвар має трохи кислуватий смак.

Рецепт "Кисіль з геркулесу"


Геркулес заливаємо водою, кладемо туди скоринку чорного хліба. Залишаємо на кілька годин (краще на ніч).
Потім виймаємо скоринку (її можна викинути), а геркулесові пластівці протираємо через сито. І ставимо цю масу на вогонь. Як тільки починає закипати, знімаємо з вогню, виливаємо в глибоку тарілку і залишаємо застигати.

Через кілька годин кисіль готовий.

Коли їмо, зверху поливаємо рослинним маслом, і ще бабуся у мене не додавала сіль при варінні, а я присаливала зверху під час їжі.

Блюдо дуже добре під час посту.

Еліксир краси та здоров'я 90 -60 -90


Кілька ковтків такого еліксиру після обіду здатні спалити майже половину калорій, отриманих під час їжі;

володіє хорошим лікувальним ефектом при гіпертонії і захворюваннях серцево-судинної системи.

містить у собі цінні елементи:

1 ) пектин, який сприяє ефективному виведенню з організму надлишків холестерину та нормалізації обміну речовин

2 ) лікопен, який допомагає справлятися з токсинами, шлаками і несприятливою екологією.
Інгредієнти для «Еліксир краси та здоров'я «90 -60 -90»»
Грейпфрут - 1 шт

Мед натуральний - 1 ст. л.
Рецепт элексира краси і здоров'я «90 -60 -90»
Грейпфрут, бажано холодний (з холодильника), розрізаємо навпіл, столовою ложкою вибираємо м'якоть.

М'якоть грейпфрута і мед, попередньо мед підігріти, поміщаємо в блендер і доводимо до пюре.
Готово! Дуже корисно вживати цей грейпфрутовий еліксир після смачного обіду - п'ємо через 1 годину після їди, не забуваймо про це!!!

Індійський чай Масала


Продукти:
На 2 склянки молока:

води - 1 склянка,

чорного чаю - 15 гр.,

зеленого кардамону - 10 шт.,

чорного кардамону - 1 шт., гвоздики - 3 шт.,

кореневища імбиру - 1 - 2 див, запашний перець - 3 шт.,

мускатного горіха - 2 гр., кориця - 1 ч. л.

Час приготування - 15-2 години

Калорійність - 58ккал на 100 гр.
Приготування: Корінь імбиру натерти на тертці , вичистити зернятка з кардамону. Запашний перець і гвоздику розчавити, а мускатний горіх натерти на тертці. Скласти всі прянощі, крім імбиру, в ємність і розтерти до порошкоподібного стану. Молоко змішати з водою і закип'ятити, додати розтерту суміш прянощів і проварити 2-3 хв. на слабкому вогні, постійно помішуючи. Додати цукор і ретельно перемішати. Після цього додати чорний чай, ще раз довести рідину до кипіння. Зробити вогонь помірним і варити 5 хвилин. Зняти суміш з вогню, дати настоятися протягом 5 хвилин. Розлити і подавати гарячим.
загрузка...
Написати Вконтакте