» » Теплий салат "Яловичина в соєвому соусі з апельсиновими часточками"
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 17:46)   
  •   0   
  •  269 

Теплий салат "Яловичина в соєвому соусі з апельсиновими часточками"








Теплий салат "Яловичина в соєвому соусі з апельсиновими часточками"


Яловичина - 300гр.

Пекінська капуста - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Апельсин - 1 шт.

Соєвий соус

Червоний цибулю.
Приготувати маринад із соєвого соусу і соку половинки апельсина.

Яловичину нарізати тонкими полосочами і маринувати соусі 30 хвилин.

М'ясо обсмажити на сковороді, спочатку без кришки.

Болгарський перець нарізати і відправити до м'яса.

Другу половинку апельсина очистити , нарізати шматочками 2-3 см і додати на сковороду.

Коли м'ясо обсмажиться з двох сторін, виливаємо маринад на сковороду і тримаємо ще хвилин 7-10.

На тарілку нарізаємо пекінську капусту, зверху викладаємо м'ясо, а потім кільця червоного цибулі.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/tepliy-salat-yalovichina-v-soyevomu-sous-z-apelsinovimi-chastochkami_551.gif-->Теплий салат "Яловичина в соєвому соусі з апельсиновими часточками"






http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/tepliy-salat-yalovichina-v-soyevomu-sous-z-apelsinovimi-chastochkami_762.gif-->Теплий салат "Яловичина в соєвому соусі з апельсиновими часточками"

загрузка...
Написати Вконтакте