» » Порційна запечена рибка - дієтичні рецепти для схуднення
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 17:37)   
  •   0   
  •  263 

Порційна запечена рибка








Порційна запечена рибка


• Риба - 1 кг

• Помідор - 2 шт

• Цибуля ріпчаста - 1 шт

• Імбир (корінь) - 15 г

• Соєвий соус - 2 ст. л.

• Суміш перців (білий, рожевий, червоний і духмяний)

• Коріандр (мелений) - 0.5 ч. л.

• Петрушка - 0.5 пуч.

• Лимон - 0.5 шт

• Цукор - 1 ч. л.
Час приготування дано без урахування маринування риби. У мене в даному випадку було 3 шт. скумбрії.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/porcyna-zapechena-ribka-dyetichn-recepti-dlya-shudnennya_411.gif-->Порційна запечена рибка - дієтичні рецепти для схуднення


Рибу почистити, відрізати голову, хвіст і плавники, промити. Форму для запікання викласти фольгою.
Подрібнити На тертці помідори без шкірки, цибулю, вичавити лимон, додати дрібно нарізану петрушку, натертий імбир, спеції, цукор, соєвий соус, перемішати.
Можна всю приготувати суміш у блендері.




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/porcyna-zapechena-ribka-dyetichn-recepti-dlya-shudnennya_332.gif-->Порційна запечена рибка - дієтичні рецепти для схуднення




Приблизно 1/3 маринаду викласти у форму на фольгу, ще 1/3 закласти в черевце риби, рибу укласти у форму, що залишився маринад розподілити зверху. Залишити для маринування на 30-40 хв. За цей час можна рибу кілька разів перевернути.
Запекти в духовці при 220 град. С протягом 15-20 хв., в залежності від розмірів риби. Щоб утворилася апетитна скоринка, рибу розмістити у верхній половині духовки або на останніх хвилинах запікання використовувати верхній гриль.
загрузка...
Написати Вконтакте