Дієти
Топ-6 овочевих дієтичних салатів для схуднення (покрокові фото-рецепти). Худнемо смачно і корисно.
16.03.2015 3077 0 admin

Топ-6 овочевих дієтичних салатів для схуднення (покрокові фото-рецепти). Худнемо смачно і корисно.

Здорове харчування

Овочеві дієтичні салати для схуднення








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/top-6-ovochevih-dyetichnih-salatv-dlya-shudnennya-pokrokov-foto-recepti-hudnemo-smachno-korisno_671.jpeg-->Топ-6 овочевих дієтичних салатів для схуднення (покрокові фото-рецепти). Худнемо смачно і корисно.

Легкі овочеві салати є основною складовою багатьох дієт. Готуються вони швидко і дешево коштують, що робить їх особливо популярними серед тих, хто хоче схуднути.

Ми підібрали для вас кілька рецептів легких салатів з фото.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/top-6-ovochevih-dyetichnih-salatv-dlya-shudnennya-pokrokov-foto-recepti-hudnemo-smachno-korisno_442.gif-->Топ-6 овочевих дієтичних салатів для схуднення (покрокові фото-рецепти). Худнемо смачно і корисно.


Компоненти цих салатів - сирі овочі і фрукти, багаті клітковиною і вітамінами.
Отже, увага!

Салат із сирого буряка і моркви.


Компоненти салату:



  • 1 буряк;

  • 1 морква;

  • 1 стебло селери;

  • 1 пучок петрушки;


  • Компоненти заправки:



  • чверть склянки оливкової олії;

  • 1 столова ложка лимонного соку;

  • 1 столова ложка яблучного оцту;

  • 1 чайна ложка меленого імбиру;

  • 1 чайна ложка куркуми;

  • сіль і чорний перець за смаком.


  • Приготування:




    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/top-6-ovochevih-dyetichnih-salatv-dlya-shudnennya-pokrokov-foto-recepti-hudnemo-smachno-korisno_893.gif-->Топ-6 овочевих дієтичних салатів для схуднення (покрокові фото-рецепти). Худнемо смачно і корисно.





    Сирі буряк і моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Селеру нарізаємо тонкими напівкружечками. Петрушку дрібно рубаємо.

    Все перемішуємо.

    Приготування заправки:

    Змішати оливкову олію, лимонний сік, оцет, сіль і спеції.

    Заправляємо салат і ще раз добре перемішуємо.


    Вегетаріанський салат з кукурудзою і ананасами.


    Компоненти салату:



  • 1 банку консервованої кукурудзи обсягом 425 мл;

  • 1 банку консервованих ананасів обсягом 580 мл

  • 400 грам замороженої стручкової квасолі;

  • 1 морква;

  • 1 болгарський перець;

  • по невеликому пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі.


  • Компоненти заправки:



  • 4 столових ложки соєвого соусу;

  • сік одного великого лимона;

  • 2 зубчики часнику;

  • невеликий шматочок свіжого кореня імбиру (за бажанням).


  • Приготування:

    Заморожену квасолю кидаємо в киплячу воду, додаємо трошки солі і чекаємо, коли вона звариться. Варену квасолю відкидаємо на друшляк.

    Моркву нарізаємо тонкою соломкою або натираємо на тертці для корейської моркви.

    Солодкий перець нарізаємо брусочками.

    Зелену цибулю, петрушку і кріп подрібнюємо.

    З банок з кукурудзою і ананасами зливаємо всю рідину.

    У салатниці перемішуємо всі нарізані овочі і до них додаємо кукурудзу, ананаси і варену квасолю.

    Всі перемішуємо.

    Приготування заправки.

    Натираємо на дрібній тертці часник і імбир. Змішуємо їх з соєвим соусом і лимонним соком.

    Отриманим соусом заливаємо овочі перед подачею на стіл.

    Цей салат не містить ні краплі олії і підходить для тих, хто постить.


    Пісний салат із стручкової квасолі.


    Компоненти квасоляного салату:



  • 350 грам зеленої стручкової квасолі (можна замороженої);

  • 250 грам моркви;

  • 1 червоний солодкий перець;

  • 1 червона цибулина.


  • Компоненти заправки для салату з стручкової квасолею:



  • 2 столові ложки оливкової олії;

  • 1 столова ложка винного оцту;

  • 2 столові ложки томатного соусу або кетчупа;

  • сіль і перець за смаком.


  • Приготування:

    Чисту, розрізану на кілька частин квасоля заливаємо киплячою водою і варимо протягом 8 хвилин (заморожену менше). Готова зелена квасоля повинна злегка хрустіти.

    Червоний цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями.

    Перець і моркву шаткуємо тонкою соломкою.

    Все перемішуємо і заправляємо підготовленим соусом, солимо, перчимо і пробуємо.

    Для приготування заправки змішаємо всі її компоненти.

    Господиням на замітку. Щоб колір вареної квасолі залишився яскраво-зеленим, після варіння необхідно промити її дуже холодною водою.


    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/top-6-ovochevih-dyetichnih-salatv-dlya-shudnennya-pokrokov-foto-recepti-hudnemo-smachno-korisno_4.gif-->Топ-6 овочевих дієтичних салатів для схуднення (покрокові фото-рецепти). Худнемо смачно і корисно.

    Салат з моркви і селери.


    Компоненти салату:



  • 3 великих моркви;

  • 3 стебла селери;

  • 100 грам горіхів (наприклад, кешью);

  • дві щіпки насіння льону;


  • Компоненти заправки:

  • 15 столові ложки лимонного соку;

  • щіпка солі;

  • 2 столові ложки рослинного масла (за бажанням).


  • Приготування:

    Морковкь натираємо на тертці.

    Стебла селери дрібно нарізаємо і додаємо до моркви.

    Горіхи розрізаємо на шматочки і разом з лляними насінням висипаємо до овочів.

    Вливаємо лимонний сік, солимо і перемішуємо.

    Примітка до рецепту. Морква і селера самі по собі дуже соковиті. Тому можна обійтися і без заправки маслом.


    Пісний салат з овочів і фруктів.


    Компоненти салату:



  • 2 моркви;

  • 2 зелених яблука;

  • пучок петрушки;

  • 50 г волоських горіхів;

  • сік і цедра половини лимона;

  • невеликий шматочок свіжого кореня імбиру;


  • Компоненти заправки:

  • 2 столові ложки оливкової олії;

  • 1 столова ложка меду.


  • Приготування:

    З половини лимона знімаємо цедру і віджимаємо сік.

    Моркву натираємо на крупній тертці.

    Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на тій же великій тертці, тут же збризкуючи лимонним соком, щоб зберегти колір.

    Волоські горіхи рубаємо більш-менш грубо, а петрушку, навпаки, - дрібно.

    Десь між справою натираємо тепер вже на дрібній тертці шматочок імбирного кореня розмірів близько 2 см.

    Перемішуємо всі підготовлені компоненти.

    Заправка:

    Поливаємо наш пісний салат медом, заправляємо оливковою олією і залишаємо на 15 хвилин.


    Овочевий салат з капустою.



    Компоненти салату:

  • 300 грам свіжої капусти;

  • 1 огірок;

  • 3 помідори;

  • 2 стебла селери;

  • 50 г листового салату, наприклад, руколи;

  • пучок петрушки;

  • пучок кропу;


  • Компоненти заправки:

  • 5 столових ложок рослинного масла;

  • лимонний сік

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування:

    Капусту нарізаємо соломкою і ретельно перетираємо руками, щоб вона стала м'якою і дала сік.

    Свіжий огірок і помідори нарізаємо. Селера очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Перемішуємо з капустою і додаємо листя салату, петрушку і кріп.

    Щоб заправити наш салатик, поливаємо всі його компоненти рослинним маслом і лимонним соком. За смаком додаємо сіль і перець.

    ***

    Сподіваємося, вам сподобалися ці рецепти корисних і легких дієтичних салатів, які допоможуть вам схуднути з користю для здоров'я.
    Корисні властивості селери для схуднення і здоров'я. Види селери. Рецепти  ... Корисні властивості селери для схуднення і здоров'я. Види селери. Рецепти ...
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-vlastivost-seleri-dlya-shudnennya-zdorovya-vidi-seleri-recepti-supv-salatv-sokv_761.jpeg-->
    Такі смачні заправки | Для схуднення та здоров'я Такі смачні заправки | Для схуднення та здоров'я
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/tak-smachn-zapravki-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_131.gif--> Чим ви звикли заправляти салати? У цій статті ми
    Рецепти низькокалорійних, дієтичних салатів для схуднення Рецепти низькокалорійних, дієтичних салатів для схуднення
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/recepti-nizkokalorynih-dyetichnih-salatv-dlya-shudnennya_651.gif--> Рецепти низькокалорійних, дієтичних
    Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_731.jpeg--> Дієта «6 пелюсток» - це шість послідовно чергуються
    Салат з буряка Салат з буряка
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/salat-z-buryaka_881.jpeg-->
    Дієта для людей з четвертою позитивною групою крові. Дієта для людей з четвертою позитивною групою крові.
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-dlya-lyudey-z-chetvertoyu-pozitivnoyu-grupoyu-krov_741.jpeg--> Представники четвертої позитивної групи
    [vk]
    Войти через:
    [/vk] [vk][/vk] [odnoklassniki][/odnoklassniki] [facebook][/facebook] [mailru][/mailru] [google][/google] [yandex][/yandex] [vk]
    [/vk]