» » Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 15:22)   
  •   0   
  •  573 

Дієта 6 пелюсток, рецепти страв








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_731.jpeg-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки
Дієта «6 пелюсток» - це шість послідовно чергуються одноденних монодієт: рибна, овочева, куряча, злакова, сирна, фруктова. У цій статті ми наводимо деякі рецепти для дієти 6 пелюсток від відвідувачів сайту Діети.
Докладно про методі схуднення шведського дієтолога Анни Юханссон і психологічної основі дієти читайте у статті: дієта 6 пелюсток .

Перелік продуктів для рецептів, дозволених по днях дієти «6 пелюсток» - рекомендації худнуть.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_992.gif-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки


2. Фрикадельки з минтая з зеленню.

Прокрутити тушки минтая. Цибулю, кріп і петрушку дрібно нарізати. Всю зелень додати у фарш. Посолити і поперчити. Скачати кульки і викласти на деко.
3. Кета на пару

Порізати кету шматочками, посолити і поперчити. На дно скороварки налити води і додати трохи зелені(для ароматного бульйону). Викласти шматочки кети на парову вставку. Один раз перевернути за час готування.
4. Минтай запечений

Тушки минтая посолити і поперчити. Викласти на деко. На приготований минтай покласти кілька гілочок кропу і петрушки




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_863.gif-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки




І це тільки мала дещиця рецептів рибний день дієти 6 пелюсток, яку прислали нам відвідувачі сайту.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_104.jpeg-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки
Пелюстка 2 - рецепти для овочевого дня
Салат з свіжої капусти з помідорами, огірками і зеленню. Ніякого масла!
Перець, фарширований овочами.
Всі овочі пасеруємо на воді, можна додати томат-пасту, але краще помідори. Заправляємо спеціями, фаршируємо перчики і тушкуємо до готовності.
Буряк відварюємо і натираємо на тертці, додаємо солі за смаком, видавлюємо 1-2 зубчики часнику. Перемішуємо і їмо з задоволенням!
Баклажани тушковані з помідорами, часником і зеленню.
Баклажани нарізаємо кубиками, солимо, викладаємо в друшляк і вичікуємо 30 хв, потім промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. У антипригарну сковорідку нарізаємо помідори, додаємо трохи водички, баклажани, і тушкуємо хвилин 15-20. Додаємо часник, зелень за смаком, тушкуємо ще 1-2 хвилини і вимикаємо.
Ніжний овочевий суп з баклажанами
Калорійність( на 100 гр.) - 32 ккал

Вам знадобиться: 1 морква, 2 головки цибулі, 1 невеликий баклажан, 2 помідора, 1 зубчик часнику, пучок кропу, 3 гілочки базиліка, сіль, чорний перець (горошком) - за смаком, 075 л води.

Спосіб приготування. Нарізати всі овочі:

  • баклажани - кубиком,

  • морква - соломкою,

  • цибулю дуже дрібно,

  • помідори - часточками,

  • кріп, базилік - дуже дрібно.


  • У киплячу воду опустити овочі в порядку перерахування. Варити 20 хв. на слабкому вогні. Після готовності, додати розтертий часник, сіль за смаком.
    Овочеві голубці
    Інгредієнти: качан капусти, 1 невеликий цукіні 1 невелика морквина 1 невеликий солодкий перець 2 ч. л. соєвого соусу сіль 400 гр. помідорів 1 цибулина.

    Рецепт приготування: Качан капусти відварити у воді до м'якості капусти (попередньо забравши качан).

    Готуємо начинку: овочі нарізаємо тонкою соломкою, тушкуємо 5-7 хвилин до м'якості. Додаємо соєвий соус, солимо. У капустяні листи загортаємо начинку, укладаємо у форму для запікання.

    Для заливки: подрібнюємо і підсмажити без масла цибулю, додаємо протерті помідори і улюблену приправу за смаком. Заливаємо соусом голубці і запікаємо в духовці до готовності.
    Рецепт для любителів брокколі
    Відварюємо в підсоленій і заправленої лимоном воді (вичавити десь пів лимона). Для заправки 2 ст. ложки лимонного соку і 2 ст. ложки відвару від брокколі. За бажанням додати зелень, часник, залити брокколі соусом і насолоджуватися.
    Ось такі нехитрі рецепти для овочевого дня дієти 6 пелюсток можна використовувати. Різноманітність досить велика, так що набриднути овочі просто не зможуть за один день. Чергуйте страви в будь-якій розстановці.
    Пелюстка 3 - курка

    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_355.jpeg-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки

    Рецепт соковитою грудки
    Курячу грудку очистити від шкіри, натерти травами, загорнути у фольгу, запікати в пакеті або фользі до готовності.
    Рецепт курки у власному соку
    В товстостінний посуд, наприклад чавунну, закладаєте шматки вимитої курки, якщо треба трохи посолити і посипати приправою. Закрити такий ж щільно кришкою і тушкувати на слабкому вогні 3 години. Не відкривайте кришку. Ніякої води і масла не лийте, соку курка виділить достатньо.
    По суті, це два дуже простих рецепта курячого дня дієти 6 пелюсток. Курка виходить м'якою і соковитою, а приправи надають їй приємний смак.
    Пелюстка 4 - злаки
    Гречані котлети духові (65 ккал)

    Відварюємо пакетик гречки, остуджуємо, потім подрібнюємо блендером в паштет. Невелику цибулину і зубчик часнику пасеруємо, додаємо до гречки( можна не додавати!!!). Туди ж нарубану зелень, сіль, перець та інші приправки за смаком. Все добре змішуємо. Можна ще раз перекрутити блендером.

    З отриманої маси ліпимо котлетки.
    Злаковий день в дієті 6 пелюсток має рецепти у великій кількості. Тут немає якихось обмежень по використовуваних крупам, тому всілякі каші будуть у цей день основними стравами. Просто використовуйте менше олії.
    Пелюстка 5 - сирний день дієти

    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_486.jpeg-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки
    У низькокалорійний сир можна додати трохи кориці; в невеликому кол-ве води розвести пару таблеток цукрозамінника, і полити їй сир - якщо комусь зовсім несила, є несолодкий. Виходить дуже смачно! Це найпростіший рецепт сирного дня дієта 6 пелюсток.
    Рецепт приготування «Гадазелілі».
    Інгредієнти: 600 г сиру імеретинського 1 склянку молока 1/2 їдальні ложки подрібненою зеленню м'яти.

    Молодий сир імеретинський або сулугуні, свіжий або солоний (імеретинський солоний сир попередньо вимочити), нарізати тонкими скибочками, опустити в сотейник з гарячим молоком і прогріти, не доводячи до кипіння, поки він не перетвориться в тягучу масу. Прогрітий сир перекласти в інший посуд, посипати подрібненою м'ятою, змішати і оформити у вигляді коржів (по одному на порцію).

    Подати коржі в глибокій десертній тарілці, полив молоком, в якому сир прогрівався.
    http://vk.com/topic-51169442_28410127


    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-6-pelyustok-recepti-strav-vdguki_7.gif-->Дієта 6 пелюсток, рецепти страв, відгуки
    загрузка...
    Написати Вконтакте