» » Куряча грудка: страва №1 для схуднення
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 15:00)   
  •   0   
  •  233 

Куряча грудка: страва №1 для схуднення








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kuryacha-grudka-strava-1-dlya-shudnennya_971.jpeg-->Куряча грудка: страва №1 для схуднення
Біле м'ясо курячої грудки вже давно набуло статусу дієтичного продукту № 1 яке застосовується в різноманітних дієтах. А все завдяки її унікальному складу: низьким змістом натрію, відсутності у складі м'яса цукру, дуже високому вмісту вітаміну В3 і вітаміну В6 високому вмісту фосфору та селену, і майже чверть складу курячої грудки містить природний білок.
Міститься група вітамінів В3 відмінно підтримує здоров'я нігтів і шкіри, позитивно впливає на обмін речовин організму людини і стан нервової системи. Зберегти красу зубів і міцність кісток допомагаю цинк і фосфор, містяться у білому м'ясі курки.
Однак потрібно знати, що куряче біле м'ясо містить велику кількість холестерину, а це може нашкодити організму при деяких захворюваннях.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kuryacha-grudka-strava-1-dlya-shudnennya_722.gif-->Куряча грудка: страва №1 для схуднення


Страви з курячої грудки володіють цілющими властивостями і ідеально підходять для зміцнення імунітету і відновлення організмом фізичних сил.
Намагаючись скинути зайві кілограми, багато страждають від відсутності в раціоні тваринного білка, і для таких людей ідеальним дієтичним продуктом є саме куряча грудка без шкіри, яка вводиться в збалансований раціон. Враховуючи при цьому, що її калорійність не повинна перевищувати 1200 ккал (для людей середньої статури і росту), які припадають в основному на м'ясо курки.
Розраховувати калорійність потрібно виходячи з того, що на 100 г вареного білого курячого м'яса без кісток припадає 95 ккал, інші калорії «з'їдає» бульйон. Поєднувати вживання курячого м'яса потрібно з деякими крупами, овочами і фруктами. Ідеально для цього підходить листова зелень, що містять велику кількість клітковини, сирі овочі та рис. При такій дієті обов'язково дотримуватися одна умова - порції повинні бути скромними, а меню різноманітним. Дотримуючись такого раціону протягом тижня можна скинути від 5 до 7 кг




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kuryacha-grudka-strava-1-dlya-shudnennya_163.gif-->Куряча грудка: страва №1 для схуднення




Ще одна дієта з схожим меню розрахована на три тижні. З кожним основним прийомом їжі потрібно з'їдати по 225 г курячої грудки поєднуючи її з 200 г вареної крупи, 400 г свіжих, парених або варених овочів, 2 несолодких фруктів. Як і при будь-якій дієті, розрахованої на схуднення, солодощі ультимативно заборонені, зате один раз в тиждень можна дозволити собі склянку сухого вина.
У наступному варіанті семиденної дієти на курячих філе пропонується відварити 800 г курячих грудок без шкіри в 2 л води, не солити, допустимо додавання цибулі, коріння і зелені. Розділивши все на 6 невеликих порцій з'їсти протягом дня.
Куряче м'ясо входить до складу монодієт. Варіант однієї з них, розрахованого на 9 днів: три дні є по 16 кг яблук, три дні - по 1 кг вареного курячого білого м'яса, три дні - по 2 л курячого бульйону.
Варіантів дієт, що включають м'ясо курячих грудок існує багато, вони зручні в застосуванні, прості в приготуванні, досить ситни, смачні і відмінно переносяться організмом. Одним з безперечних плюсів курячої грудки є її доступність і відносна дешевизна продукту.
Незалежно від того, береться куряча грудка для схуднення або оздоровлення, краще вибирати м'ясо домашньої птиці і готувати його на пару або відварювати. Іноді допускається запікання, але без жиру і, ні в якому разі не повинна бути шкірка. Бульйон із курячого філе також є дієтичним продуктом і володіє унікальними властивостями, які допомагають при простудних захворюваннях.
Однак не перестарайтеся з курятиною, у великій кількості вона стає шкідливою для організму і має протипоказання при захворюваннях ШКТ, нирок, серця та печінки. І, зрозуміло, будь-яка дієта повинна бути узгоджена з лікарем-дієтологом.
загрузка...
Написати Вконтакте