» » Правильне меню для жінок після 40 років
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 14:53)   
  •   0   
  •  227 

Правильне меню для жінок після 40 років








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pravilne-menyu-dlya-zhnok-pslya-40-rokv_331.jpeg-->Правильне меню для жінок після 40 років
Вік - це не перешкода для того, щоб чудово виглядати і чудово себе почувати. Головне, правильно підібрати меню у відповідності з віком. Золотим правилом абсолютно для будь-якого віку є хороша дієта, а хороша - це та, якій ви зможете слідувати все своє життя.
Безконтрольні дієти - це прямий шлях до ожиріння. Потрібно розуміти, що після 40 років ваша краса і здоров'я прямо залежатимуть від вашого способу життя, якого ви дотримувалися протягом життя. Якщо ж ви намагалися часто безконтрольно схуднути, то існує велика ймовірність отримання і всіх супутніх ускладнень після 40 років.
Дотримуючись неправильної дієти, ви ризикуєте отримати порушення обміну речовин і відкладання жирової тканини за вісцерального типу, тобто не на стегнах, а навколо внутрішніх органів і на животі. Це прямий шлях до цукрового діабету, гіпертонічної хвороби та багатьом іншим неприємностей, навіть в тому випадку, коли ваш загальний вага знаходиться в межах допустимого.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pravilne-menyu-dlya-zhnok-pslya-40-rokv_182.gif-->Правильне меню для жінок після 40 років


Для того щоб повністю змінити свій денний раціон, необхідно відмовитися від рафінованих, очищених продуктів (білого цукру, борошняних виробів, білого рису). В основі вашого харчування обов'язково повинні бути овочі. Краще сирі, але якщо ви все життя вживали в їжу в основному термічно оброблену їжу, то і овочі краще є варені або приготовані на пару. Бо в такому разі підшлункова залоза не звикла виробляти ферменти для розщеплення.
Дорогі жінки, постарайтеся скоротити вживання м'яса, так як у віці від 40 років вам вже не потрібно велика кількість тваринного білка. Надлишок його у тих людей, кому за 40 може стати причиною проблем із судинами, а також болі в суглобах. Більше вживайте рибу. Їжте сир з мінімальним відсотком жирності і пийте знежирений кефір. Замініть вживання кави і чорного чаю чистою водою і заварена травами, які багаті на вітаміни.
Для вас дуже шкідливою є їжа, багата на холестерин. Вона сприяє підвищенню ризику виникнення холестеринових бляшок на стінках судин.




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/pravilne-menyu-dlya-zhnok-pslya-40-rokv_393.gif-->Правильне меню для жінок після 40 років




Мабуть, головною причиною набору зайвої ваги у жінок після 40 років є знижений обмін речовин. Тобто, якщо раніше на основний обмін йшло близько 70% енергії, яка надходила в організм разом з продуктами, то з віком цей відсоток значно зменшується.
Після 40 років починає згасати функція яєчників. Це означає, що гормони більше не виробляються у великій кількості, як у молодості. Жирова тканина починає функціонувати сама на себе і виробляє гормон підвищення апетиту. Організм жінки починає перебудовуватися до менопаузи.
Починається процес поділу клітин підшкірного жиру. Це відбувається, тому що всі вони хочуть взяти на себе роль яєчників.
Намагайтеся уникати строгих дієт і великих фізичних навантажень, які призведуть лише до швидкого зниження естрогенів в організмі, як наслідок, це призведе до безсоння, а також різким коливанням температури тіла, шкіра почне погіршуватися, збільшиться кількість зморшок.
загрузка...
Написати Вконтакте