
Корисний сніданок: вафельні сендвічі з полуницею і вершковим сиром
Здорове харчування
Корисний сніданок: вафельні сендвічі з полуницею і вершковим сиром
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisniy-sndanok-vafeln-sendvch-z-poluniceyu-vershkovim-sirom_861.jpeg-->
Сніданок - відмінний час для того, щоб отримати заряд бадьорості і гарного настрою на весь день. Перший прийом їжі є самим важливим, він задає тон всьому робочого дня, тому слід ретельно підбирати його інгредієнти. Збалансований сніданок корисний для організму, він наповнює тіло енергією, прискорює обмін речовин і зміцнює імунну систему, дозволяючи вашому тілу залишатися бадьорим, а вашому розуму - ясним, навіть до вечора. 
Корисний сніданок повинен містити велику кількість клітковини, вітамінів і мінералів, які буду підтримувати в організмі необхідний тонус. Якщо ви хочете включити в ранковий раціон всі вищевказані компоненти - почніть ранок зі здорового сніданку, що включає в себе продукти з зернових, молочні продукти і фрукти або ягоди. Велика частина людей любить готувати на сніданок різноманітні сендвічі, так як це смачно, а процес приготування займає лічені хвилини. Саме тому сьогодні ми пропонуємо вам зробити корисні сендвічі з полуницею і вершковим сиром.
Для приготування 4 порцій нам знадобиться:
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisniy-sndanok-vafeln-sendvch-z-poluniceyu-vershkovim-sirom_742.gif-->

70-80 грам розм'якшеного вершкового сиру;
4 чайні ложки меду;
8 шматочків цільнозернового хліба;
350 грам порізаної на шматочки полуниці;
50-60 грам мюслі;
2 столові ложки солоних підсмажених насіння соняшнику;
Універсальний спрей для випічки;
Мед за смаком.
Харчова і енергетична цінність 1 порції:
Енергетична цінність - 274 ккал;
Жири - 8 г;
Холестерин - 13 мг;
Насичені жири - 3 г;
Вуглеводи - 40 г;
Мононенасичені жири - 2 г;
Поліненасичені жири - 3 г;
Клітковина - 6 г;
Цукор - 14 м;
Білки - 10г;
Вітамін А - 729 мкг;
Вітамін С - 31мг;
Вітамін РР - 3 мг;
Фолієва кислота - 73 мкг;
Натрій - 346 мг;
Калій - 307 мг;
Кальцій - 91 мг;
Залізо - 3 мг.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisniy-sndanok-vafeln-sendvch-z-poluniceyu-vershkovim-sirom_213.gif-->

Приготування:
1. В маленькій чашці змішайте вершковий сир і 4 чайні ложки меду. Змажте цією сумішшю одну сторону кожного з шматочків хліба. На 4 шматочки покладіть зверху скибочки полуниці, потім мюслі і насіння соняшнику. Отримані сендвічі накрийте чотирма шматочками хліба намазала стороною вниз.
2. Змастіть бутербродницу спреєм для випічки, розігрійте відповідно з інструкцією. По одному підсмажте сендвічі до золотистого кольору. Зніміть сендвічі з решітки і розріжте на 2 або 4 частини. При бажанні сендвіч можна полити медом. Дуже смачний і корисний сніданок готовий!

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/chim-korisniy-ribyachiy-zhir-priymati-yogo-dlya-shudnennya_861.gif--> Риб'ячий жир - це засіб, який добре

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisniy-sndanok-scho-povinno-stoyati-na-stol-vranc-schob-organzm-otrimav-neobhdnu-energyu_221.jpeg-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kalorynst-yaycya-nzh-kuryach-yaycya-korisn-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_671.jpeg--> Яйця - відмінний джерело

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/seredzemnomorskiy-sndanok-buterbrod-z-pomdorom-yaycem-sirom-feta_851.jpeg-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyetichniy-sndanok-zapkanka-z-vvsyanki-z-fruktami_771.jpeg-->

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyetichniy-sndanok-buterbrod-z-kukurudzyanogo-maffnv-z-kotletoyu-z-ndichki_831.jpeg-->