» » Низькокалорійний обід: паста з куркою, шпинатом і томатами
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 14:47)   
  •   0   
  •  722 

Низькокалорійний обід: паста з куркою, шпинатом і томатами








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryniy-obd-pasta-z-kurkoyu-shpinatom-tomatami_871.jpeg-->Низькокалорійний обід: паста з куркою, шпинатом і томатами
Хто сказав, що дієтичні страви - це несмачні варені овочі і нічим не заправлені салати? Низькокалорійна дієта може бути дуже смачною, при цьому іноді настільки смачною, що домочадці і не здогадаються, що їдять корисну і низькокалорійну їжу. Сьогодні ми розповімо, як приготувати пасту з куркою та шпинатом , і ви переконаєтеся в цьому на досвіді.
Паста з куркою і помідорами готується дуже легко. Цим блюдом можна швидко і ситно нагодувати велику кількість людей. Повірте, вони поросят добавки.
Сервірування: 6 персон з витрат 2 чашки на кожного

Час приготування: 35 хвилин

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryniy-obd-pasta-z-kurkoyu-shpinatom-tomatami_222.gif-->Низькокалорійний обід: паста з куркою, шпинатом і томатами


Паста зі шпинатом і куркою не вимагає якихось дорогих продуктів, більшість інгредієнтів господиня легко знайде у себе на кухні.
Інгредієнти:
макарони з твердих сортів пшениці

2 курячих грудки

3 столові ложки оливкової олії

2 столових ложки винного оцту

1 чайна ложка подрібненої цедри апельсина

2 столові ложки свіжовичавленого апельсинового соку

1 столова ложка меду

1 столова ложка гірчиці

1/2 чайної ложки солі

1/4 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю

1 чайна ложка оливкової олії або будь-якого іншого масла

3 чашки помідорів чері, розрізаних навпіл

4 подрібнених зубчиків часнику

свіжий подрібнений шпинат

3/4 чашки козячого сиру

3 чайних ложки кедрових горіхів смажених




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/nizkokaloryniy-obd-pasta-z-kurkoyu-shpinatom-tomatami_933.gif-->Низькокалорійний обід: паста з куркою, шпинатом і томатами




Інструкція по приготуванню:
1. Готуємо пасту відповідно до інструкцій, зазначених на упаковці, зціджуємо воду.
2. Поки вариться паста, займаємося приготуванням курки. Курячі грудки можна відварити або посмажити, а можна запекти в духовці. Вибирайте більш прийнятний для вашої дієти варіант. Смачним і дієтичним варіантом приготування курячої грудки буде запікання її в духовці на решітці. Розігрійте духовку до 180°C. Вимиті і посолені курячі грудки покладіть на решітку гриля і випікайте 20 хвилин, перевертаючи час від часу. Курка готова, коли вона легко протикається зубочисткою і з неї виділяється прозорий сік. Дайте курці охолонути і порізати на великі поперечні шматки.
3. Для соусу в невеликій ємності змішайте разом 3 столові ложки оливкової олії, винний оцет, подрібнену цедру лимона, свіжовичавлений апельсиновий сік, мед, гірчицю, сіль, мелений перець і відставте ємність в бік.
4. У глибокій сковорідці розігрійте одну столову ложку оливкової олії. Додайте розрізані навпіл черрі і подрібнений часник, обсмажте протягом двох-трьох хвилин, помішуючи час від часу. Додати відварені макарони і курку, протримаєте на вогні ще деякий час і відставте в сторону. Поступово додайте до готовим макаронів з куркою подрібнений шпинат і готовий соус, м'яко перемішуючи блюдо. Тримати на вогні його більше не потрібно. Перекладіть вміст сковорідки на сервірувальні страви, посипте зверху сиром і кедровими горішками. Подавати страву краще в гарячому вигляді.
Поради з приготування пасти з куркою та шпинатом:
Для того щоб курка швидше присмажився і естетичність виглядала в готовому блюді, перш ніж готувати грудку, радимо загорнути її в поліетиленову плівку і злегка відбити плоским боком молотка для відбиття м'яса. Плівка не дозволить грудці сильно деформуватися. Звільніть курячу грудку від плівки і готуйте відповідно до вищезазначеної інструкції.
Якщо у вас на кухні є тарілки, розділені перегородкою на окремі частини, тоді приготовлені і обсмажені макарони з куркою можна помістити в одне з відділень, а помідори, шпинат і соус до іншого або в окремі відділення.
загрузка...
Написати Вконтакте