» » На дні морському
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 14:34)   
  •   0   
  •  190 

На дні морському








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/na-dn-morskomu_521.jpeg-->На дні морському
Навіть найпростіше блюдо можна оформити як святковий.

З філе будь, бажано не розсипчастою риби (у мене пангасіус), акуратно вирізаємо морську зірку, підсолюємо-перчимо, викладаємо на добре розігріту тефлонову сковороду і "зірку", і залишки від неї (собі тушкуємо на мінімумі води, рідним і знайомим смажимо на ростить. олії). Відварюємо овочі. І найголовніше - соус! У мене і він низькокалорійний. Основа соусу - білий йогурт без добавок. До йогурту додаємо соєвий соус, кетчуп, за смаком - гірчицю, гострий чилі, часник або дрібно посічену зелень (кому що подобається).
Тепер збираємо нашу страву. Дно тарілки не економлячи змащуємо соусом. Кладемо пару листя салату. На середину викладаємо ті шматочки риби, які залишилися від вирізування "зірки" , поливаємо соусом. Зверху акуратно викладаємо саму "зірку". Оформляємо відварними овочами, соусом і маслинами ( рідних можна побалувати на гарнір картоплею або рисом ).
Люблю, коли рецепт дає простір для експерименту, тоді відсутність деяких компонентів не ставить у глухий кут.
На дні морському

Автор:
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/na-dn-morskomu_333.gif-->На дні морському






http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/na-dn-morskomu_834.gif-->На дні морському

загрузка...
Написати Вконтакте