• автор: admin  
  • (16-03-2015, 14:34)   
  •   0   
  •  142 

Що в мішку?








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/scho-v-mshku_331.jpeg-->Що в мішку?
Назвала це блюдо так тому, що всередину можна покласти практично що завгодно. В черговий раз побачивши курочку на обідньому столі. чоловік запитав: "А що сьогодні в мішку? “. Так і стали називати.

Насправді - це звичайна фарширована курка. Щоб начинки увійшло більше, потрібно вийняти кісточки. Виймаємо кісточки всі, крім тих, що в крилах і гомілки. Робиться це дуже просто, головне, зважитися перший раз ( в інтернеті багато відео і фото цього процесу ).
Отже, курку звільнили від скелетика. Солимо і перчимо з усіх боків. Тепер злегка зашиваємо розріз на спинці (так простіше начиняти).

На фото курка з овочевою начинкою (відварна зелена квасоля, тонко порізаний лимон, часник цілими зубчиками, крупно порізану цибулю ). Начинку по мірі наповнення мішечка з курки періодично пересипаємо сіллю або приправами (за смаком).
Начиняємо курочку плотненько і зашиваємо (зашивала довше, ніж кісточки витягала).

Зверху можна посипати приправами, викласти тонкі скибочки лимона або помідора.

Щільно загортаємо у фольгу, кладемо на лист і ставимо в розігріту духовку хвилин на 40-60 (у залежності від габаритів тушки).

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/scho-v-mshku_322.gif-->Що в мішку?


Дістаємо, розгортаємо, ставимо назад, запікаємо, поки не підрум'яниться.

Викладаємо на блюдо і красиво оформляємо.

Начинка може бути найрізноманітнішою. Якщо на основі фаршу (наприклад, курячого ), то холодну курочку можна різати як рулет.

Дуже смачно зі смаженими печерицями, стеблами селери і курячим фаршем.
Що в мішку?

Автор:
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/scho-v-mshku_224.gif-->Що в мішку?

загрузка...
Написати Вконтакте