» » Горбуша, запечена з хріном
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 14:26)   
  •   0   
  •  213 

Горбуша, запечена з хріном








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/gorbusha-zapechena-z-hrnom_571.jpeg-->Горбуша, запечена з хріном
Дуже смачне і легке у приготуванні блюдо.

Тушку горбуши розбираємо на порційні шматочки, видаляючи хребет і великі кісточки. Солимо, за бажанням перчимо і кладемо на фольгу. Зверху кожного шматка викладаємо :

1. Для гостей - це майонез з хріном ( беремо той , що продається в магазині)

2. Для НАС - тут можна брати один із варіантів :

  • білий йогурт+ сметана + хрін

  • білий йогурт+ м'який сир + хрін

  • білий йогурт+ білок яйця+ хрін


  • Закриваємо фольгою тільки боки, а верх залишаємо відкритим і запікаємо в духовці.

    ВСІМ ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ !
    Горбуша, запечена з хріном


    Автор:
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/gorbusha-zapechena-z-hrnom_873.gif-->Горбуша, запечена з хріном






    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/gorbusha-zapechena-z-hrnom_544.gif-->Горбуша, запечена з хріном

    загрузка...
    Написати Вконтакте