» » Желе "Екзотика"
  • автор: admin  
  • (16-03-2015, 14:24)   
  •   0   
  •  271 

Желе "Екзотика"








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/zhele-ekzotika_101.jpeg-->Желе "Екзотика"
Дійсно низькокалорійний і смачний десерт, який підійде для будь-якого святкового столу.
Отже, замочуємо желатин (можна трохи міцніше, ніж радять на упаковці ). Залишаємо набухати. Готуємо морс з улюблених ягід (у мене полуниця), ягоди можна брати заморожені. Заварюємо ягоди гарячою водою, додаємо цукор за смаком (враховуємо, що наш морс-сироп додатково розбавлений розчиненим желатином).
Це буде наш рожевий шар желе (ну або майже бордовий, якщо візьмете смородину). Для ніжно-кремового шару я брала готовий "Мажитель - екзотик" (це такий соковий напій на основі молочної сироватки).

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/zhele-ekzotika_672.gif-->Желе "Екзотика"


Проціджуємо ягідний морс (трохи менше склянки). Стільки ж беремо "Мажителя". Розігріваємо, але не кип'ятимо, набряклий желатин, і починаємо "збирати" наш десерт.
Половину готового желатину змішуємо з "Мажителем" , розливаємо по формах, заповнюючи приблизно на половину (трохи залишаємо на третій шар), відправляємо в холодильник приблизно на півгодини-годину. Желе має маленько схопитися. Дістаємо, наливаємо зверху ягідний шар (залишився для змішування з морсом желатин звичайно підігріваємо). Знову прибираємо в холодильник.
Третій шар робимо із залишків мажителя з желатином (природно теж підігріваємо спочатку). Верх десерту прикрашаємо шматочками свіжих фруктів і цукатами, відправляємо назад в холодильник. Через пару годин дістаємо і насолоджуємося.




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/zhele-ekzotika_743.gif-->Желе "Екзотика"




Желе "Екзотика"

Автор: Юля 44
загрузка...
Написати Вконтакте