» » Вибираємо правильний посуд | Для схуднення та здоров'я
  • автор: admin  
  • (19-03-2015, 17:16)   
  •   0   
  •  249 

Вибираємо правильний посуд








Кожен день ми їмо безліч продуктів і страв. Прихильники здорового харчування намагаються стежити за якістю їжі, але часто забувають про посуді, в якій їжа була приготовлена. А адже іноді саме в ній ховаються аж ніяк не безпечні елементи.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/vibirayemo-pravilniy-posud-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_891.jpeg-->Вибираємо правильний посуд  Для схуднення та здоров'я
Хороша їжа може бути приготована тільки в гарному посуді. Це аксіома, яка не потребує підтвердження. І потрібна тільки якісна і безпечна посуд Москва та інші міста пропонують багато варіантів начиння для дому. Але чи впевнені ви в тому, що вся вона нешкідлива. Подивіться уважно на виробника тарілок і каструль у вашому домі. Китай, Тайвань і Туреччина - основні постачальники небезпечної посуду.
Один з найкращих матеріалів для посуду - скло. Звичайно, столові прилади з нього мало хто наважиться робити, але красиві тарілки, салатниці, соусниці і т. д. виходять дуже навіть непогано. Такий посуд легко миється, на її поверхні ви ніколи не побачите сліди накипу. Крім того, тарілка або миска з скла не буде виділяти небезпечні речовини. Також вона стійко перенесе вплив солі, кислот чи лугу. До речі, жаростійке скло вважається одним з самих кращих і універсальних, його визнають кухаря в багатьох відомих ресторанах світу. Єдиний її недолік - крихкість. Тарілки, чашки, салатниці - все може розбитися на дрібні осколки.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/vibirayemo-pravilniy-posud-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_752.gif-->Вибираємо правильний посуд  Для схуднення та здоров'я


Тефлонова посуд - це ще один популярний вид кухонного начиння. Однак він не так безпечний, як багато хто думає. Наприклад, якщо ви сильно нагреете поверхня такої сковорідки, то вона почне виділяти перфлуорооктановую кислоту (PFOA). За дослідженнями вчених, кислота може спровокувати розвиток ракових клітин. Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я, то при першій же подряпині на покритті терміново викидайте посуд на смітник. Інакше шкідливі виділення проникнуть в їжу. Тому за можливість готувати на сковорідці, страви на якій не пригоряють, іноді доводиться дуже дорого платити.
Алюмінієвий посуд була ще в будинках наших мам і навіть бабусь. Але улюблені каструльки теж шкідливі. Якщо ви щоранку варіть в такому посуді каші, то врахуйте, що молоко може викликати попадання алюмінію в їжу. Молоко - це лужне середовище, вона провокує виділення алюмінію в їжу. Занадто багато цього елемента в організмі - і вас може чекати хвороба Паркінсона. Тому краще в алюмінієвому посуді молоко не гріти і каші не варити. А ось для варіння картоплі, смаження м'яса та інших страв вона підходить куди краще.
Якщо ви хочете жити довго і як можна рідше звертатися до лікарів, то віддавайте перевагу якісної посуді. Дешеві китайські чи турецькі підробки тільки прискорять ваш візит до лікаря, а не допоможуть правильно і смачно харчуватися.




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/vibirayemo-pravilniy-posud-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_573.gif-->Вибираємо правильний посуд  Для схуднення та здоров'я

загрузка...
Написати Вконтакте