Дієти
Дієта slim-data - всі кольори схуднення
12.03.2015 261 0 admin

Дієта slim-data - всі кольори схуднення

Дієти

Дієта slim-data - всі кольори схуднення








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-slim-data-vs-kolori-shudnennya_651.jpeg-->Дієта slim-data - всі кольори схуднення
Серед сьогоднішнього різноманіття дієт обов'язково знайдеться та, яка підійде і буде найбільш ефективна саме для вас. Можливо, це буде кольорова дієта slim-data. Втрачені зайві кілограми будуть нагородою за деякі обмеження і заборони. Але ж головне - результат.
Дієта дозволяє худнути на 2-3 кілограми за тиждень, повільно, але вірно. Дієта не обмежена часовим проміжком - її можна дотримуватися як один місяць, так і кілька років поспіль і навіть все життя, що позначиться на фігурі і здоров'я тільки позитивно.
Творець «Slim-data» - дієтолог з Франції Ян Рушницю. Вперше цей метод схуднення був озвучений ним у 2005 році на конференції, що проходила в Парижі. Слідом за француженками дієту підхопили представниці багатьох інших країн - на сьогоднішній день дієта досить популярна у всьому світі.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-slim-data-vs-kolori-shudnennya_662.gif-->Дієта slim-data - всі кольори схуднення


Основна перевага дієти в тому, що повністю виключається голодування : не змінюються розпорядок дня і час прийому їжі. Ніякого почуття голоду! Дієта, надаючи благотворний вплив на здоров'я, дозволяє повільно, але впевнено втрачати зайві кілограми.
Колірні рішення стрункості від «Slim-data»

Суть дієти «Slim-data» полягає в тому, що всі вживається продукти діляться на колірні зони:

• зелену (продукти, на яких можна і потрібно худнути);
• помаранчеву (підтримують досягнутий результат);




http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-slim-data-vs-kolori-shudnennya_323.gif-->Дієта slim-data - всі кольори схуднення




• червону (продукти цієї зони дозволені до вживання в невеликих кількостях в поєднанні з продуктами із зеленої категорії);
• фіолетову (від таких доведеться майже повністю відмовитися).
Завдання дієти зводиться до того, щоб правильно поєднувати продукти. Навчившись це робити, можна і схуднути, і вибудувати для себе таку схему харчування, яка допоможе вам завжди підтримувати струнку фігуру.
До кожної колірної зоні ставиться своя група продуктів, що надають певний (позитивний або негативний) вплив на організм.
Продукти, відносяться до зеленій зоні

• з овочів це - огірки , капуста білокачанна, броколі, різноманітна зелень, цибулю і часник, кабачки, селера , баклажани;

• з фруктів - грейпфрут , апельсини, лимони, мандарини, ківі ;

• ягоди - журавлина, брусниця, вишня і черешня;

• волоський горіх фундук;

• із злакових - вівсянка і вироби з житнього борошна;

• з молочних продуктів - соєві сири, знежирений сир нежирне і коров'яче козяче молоко;

• з морепродуктів - риба різних сортів і креветки;

• дієтичне м'ясо і птиця, яйця, зварені некруто;

• несолодкий чай, трав'яні чаї, мінеральна негазована вода.
Зелена зона - найбільш корисна, це необхідні кожному з нас продукти. Вони повинні входити в раціон щодня, вони найактивніші помічники в боротьбі із зайвими кілограмами. Енергія, що витрачається на переробку «зелених», максимальна; в деяких випадках вона перевищує енергію, що поступає в організм з цими продуктами. Глікемічний індекс продуктів з цієї зони від 0 до 35.
Низький глікемічний індекс продукту означає, що при його вживанні рівень цукру в крові піднімається повільно.
Продукти помаранчевої зони

• сира морква, буряки, оливки, а також мариновані овочі;

• з фруктів дозволений банан , яблука, ананас, виноград і груша;

• кедрові і фісташкові горіхи, кеш'ю;

• вироби з твердих сортів пшениці, крупи (нелущнение), коричневий рис;

• бобові, у тому числі консервовані;

• з молочного - йогурти , тверді сири, молоко;

• субпродукти, м'ясні бульйони, нежирну шинку, варені круто яйця;

• для заправки можна застосовувати соєві соуси, олія;

• шербет (заморожені фруктові і ягідні соки), вафельні коржі;

• соки з овочів, несолодкий кави, газована мінеральна вода, вино (сухе).
Продукти з помаранчевої зони мають глікемічний індекс від 40 до 55 і не роблять істотного впливу на вагу. Але не варто ними сильно захоплюватися, поки ви знаходитесь на стадії схуднення. У цьому випадку дозволяється вживати «помаранчеві» продукти виключно з «зеленими» і не так часто. Але повністю виключати їх теж не можна - вони знижують рівень гормону стресу , високий рівень якого може стимулювати апетит і накопичення жирів організмом на чорний день.
Небезпечна червона зона

• відварні овочі: морква, картопля, гарбуз;

• абрикоси, курага, родзинки, печені яблука;

• випічка, будь печиво, хлібці, солоні сухарики,

• плавлені сирки, сметана та вершки, сири з цвіллю;

• м'ясо жирне, ковбаса, яєчня, печінкові паштети;

• майонез і масло вершкове;

• цукор;

• сік з фруктів, какао, будь-які підсолоджені напої.
Всі продукти з червоної зони впливають на збільшення ваги. Їх вживання необхідно жорстко скоротити до двох разів на тиждень. «Червоні» продукти можна вживати тільки в поєднанні з «зеленими», які нейтралізують їх негативний для фігури ефект. Глікемічний індекс даної зони - від 60 до 80.
Заборонена фіолетова зона

• арахіс, мигдаль і солоні фісташки;

• пластівці кукурудзяні, попкорн;

• сало, дуже жирна ковбаса і шинка;

• цукерки, шоколад;

• лікер, солодкі вина, пиво.
Продукти фіолетовою зони заборонені в період схуднення. Коли ви досягнете бажаної ваги, лише зрідка можна пригостити себе маленькою кількістю «фіолетового» продукту, але не більше 1-2 разів в місяць. Надмірне вживання цих продуктів може завдати шкоди не тільки фігуру, але і здоров'ю. Дана зона маркується індексами від 80 і вище.
Головні правила дієти по квітам

Перш ніж почати худнути по дієті «Slim-data», потрібно взяти до уваги деякі дуже важливі правила. Дотримуючись їх, можна уникнути помилок і неточностей. Правила дозволять не заплутатися і чітко орієнтуватися в дієті.

1. Різні види їжі з однаковою калорійністю по-різному впливають на вагу. Тому в даній дієті не ведеться підрахунок споживаних калорій. Увагу пропонується приділити швидкості перетравлення продукту та ступеня його засвоєння організмом. Тільки правильне поєднання продуктів «оптимізує» і прискорить ці два процеси.

Дієтолог вважає, що найбільш позитивно вплинуть на наш організм продукти з найменшим глікемічним індексом, такі продукти корисні для організму та не сприяють утворенню жирових відкладень.
2. Їжу необхідно урізноманітнити. В один прийом слід вживати не менше трьох різних продуктів. Головне, щоб кожна їжа містила білковий продукт (рибу, м'ясо, птицю, морепродукти, сир та інші продукти). А пару разів на день треба вживати і складні вуглеводи (крупа, макарони). Робіть акцент на «зелені» продукти. Вони повинні займати 2/3 порції. Тільки тоді організм насититься і отримає всі необхідні корисні речовини без негативних наслідків для фігури.
3. Приймати їжу рекомендується маленькими порціями. Кількість прийомів їжі не менше 3-4 разів на день з проміжками часу близько 4 годин. У такому випадку організм не встигне відчути голод. Крім того, дробове харчування прискорює обмін речовин і допомагає швидше засвоїти з'їдене. У результаті організм спалює отриману їжу і частина жирових запасів.
4. Від їжі з штучними добавками: консерванти, барвники, підсилювачі смаку слід відмовитися.

Така їжа може не тільки нашкодити загальному стану здоров'я, але й посприяти збільшенню ваги. Ці речовини є «новинкою» для нашого організму. Шлунково-кишковий тракт не сприймає продукти з штучними добавками як знайому їжу, і організм відкладає їх «на чорний день».
5. Пізня вечеря - цілком припустимо.

Не варто насильно змінювати звичний режим харчування. Ну і що, що вже 1800? Якщо організм вимагає, не відмовляйте йому. У кожної людини свій режим і звички, а, відповідно, і їсти хочеться в звичне індивідуальне час, не створюйте додатковий стрес своєму улюбленому організму. Якщо ви звикли не їсти після шостої вечора, сміливо продовжуйте. Але і харчування в більш пізній час дозволено, при цьому кращі продукти із «зеленого» списку.
Засвоївши п'ять важливих правил і розподіливши продукти по колірних зонах, пам'ятайте і те, що один і той же продукт можна внести в різні категорії. Наприклад, морква: в сирому вигляді вона відноситься до помаранчевої зоні, але вже відварна потрапляє в червону. У процесі варіння моркви «падає» ступінь засвоюваності.
Дієта «Slim-data» впливає на організм поступово. Не варто чекати швидких результатів. Але вага обов'язково знизиться, впевнено наближаючись до ідеального, покращитися і ваше самопочуття.
Як схуднути на 5 кг за тиждень, за місяць. Рекомендації, способи схуднення, ... Як схуднути на 5 кг за тиждень, за місяць. Рекомендації, способи схуднення, ...
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-12/yak-shudnuti-na-5-kg-za-tizhden-za-msyac-rekomendacyi-sposobi-shudnennya-vdguki_471.jpeg--> Як схуднути на 5
Глікемічний індекс продуктів, таблиця глікемічних індексів для схуднення Глікемічний індекс продуктів, таблиця глікемічних індексів для схуднення
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/glkemchniy-ndeks-produktv-tablicya-glkemchnih-ndeksv-dlya-shudnennya_681.jpeg--> Глікемічний індекс їжі (ГІ)
Самі низькокалорійні продукти харчування: що з'їсти, щоб схуднути. Чому то ... Самі низькокалорійні продукти харчування: що з'їсти, щоб схуднути. Чому то ...
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/sam-nizkokaloryn-produkti-harchuvannya-scho-zyisti-schob-shudnuti-chomu-tovstyut-vd-kalory-yak-pravilno-poyed
Дієта вуглеводного чергування, зигзаг-дієта для схуднення, відгуки, меню Дієта вуглеводного чергування, зигзаг-дієта для схуднення, відгуки, меню
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-vuglevodnogo-cherguvannya-zigzag-dyeta-dlya-shudnennya-vdguki-menyu_841.jpeg--> «Наближається літо!» -
Безвуглеводна дієта: меню на тиждень, відгуки тих, що худнуть, таблиці прод ... Безвуглеводна дієта: меню на тиждень, відгуки тих, що худнуть, таблиці прод ...
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/bezvuglevodna-dyeta-menyu-na-tizhden-vdguki-tih-scho-hudnut-tablic-produktv_121.jpeg-->
Дієта для людей з четвертою позитивною групою крові. Дієта для людей з четвертою позитивною групою крові.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-dlya-lyudey-z-chetvertoyu-pozitivnoyu-grupoyu-krov_741.jpeg--> Представники четвертої позитивної групи
[vk]
Войти через:
[/vk] [vk][/vk] [odnoklassniki][/odnoklassniki] [facebook][/facebook] [mailru][/mailru] [google][/google] [yandex][/yandex] [vk]
[/vk]