
Абрикосова дієта для схуднення, відгуки, меню
Дієти
Абрикосова дієта
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/abrikosova-dyeta-dlya-shudnennya-vdguki-menyu_431.jpeg-->
Абрикоси - хороший варіант для розвантажувальної монодієти: їх солодкий смак і велика кількість корисних живильних речовин поєднуються з невисокою калорійністю. Якщо вам потрібно за 1-3 дні скинути 1-4 кг, абрикосова дієта для вас. 
Абрикосова дієта, меню
Дотримуватися абрикосову дієту можна 1-3 дні, все це час будемо харчуватися абрикосовим пюре:
Для приготування взяти півкіло абрикосів і 300 гр. кураги. З абрикосів віджимаємо сік, а курагу подрібнюємо у блендері або дрібно ріжемо. Потім змішуємо сік і курагу, можна додати і залишився після приготування соку і пюре з абрикосів.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/abrikosova-dyeta-dlya-shudnennya-vdguki-menyu_222.gif-->

З'їсти вийшло пюре потрібно за 3-4 прийоми протягом дня.
Пити можна питну та мінеральну воду, зелений чай у будь-якій кількості.
Абрикосовий сік повинен бути обов'язково свіжовичавленим, не можна використовувати сік з магазину.
Не збільшуйте денну норму продуктів: курага досить калорійна, а вживання занадто великої кількості абрикосів для непідготовленого організму загрожує розладом кишечника, проявами метеоризму.
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/abrikosova-dyeta-dlya-shudnennya-vdguki-menyu_973.gif-->

Повторити 3-х денну дієту можна через місяць, абрикосовий розвантажувальний день можна влаштовувати раз на тиждень.
Абрикосова дієта протипоказана при цукровому діабеті . Не варто сідати на цю дієту, якщо у вас є схильність до розладів кишечника, метеоризму.
Трохи про користь абрикосів і кураги
Плоди абрикоса з яскраво-оранжевою м'якоттю містять дуже велику кількість бета-каротину (жовто-оранжевого рослинного пігменту - провітаміну А), у сортів з блідо-рожевою м'якоттю його утримання менше. Курага (сушені плоди абрикоса) також багата каротином.
• Бета-каротин є одним з потужних антиоксидантів, що перешкоджають старінню.
• Вітамін A, в який перетворюється бета-каротин, активізує роботу імунної системи, необхідний для здоров'я шкіри, слизових оболонок (у тому числі травної системи, дихальних шляхів), здоров'я зубів і кісток, необхідний для гостроти зору.
При цьому варто врахувати, що для засвоєння бета-каротину необхідні жири, тому можна додати до раціону дієти 2-3 чайних ложки сметани або трохи оливкової олії.
У плодах абрикоса, як свіжих, так і сушених, багато калію, необхідного для серця і м'язів. Важливо і те, що високий вміст калію поєднується з низьким вмістом натрію, завдяки цьому абрикоси дуже корисні при гіпертонії .
В Індії цими плодами лікують гіпертонію, прописуючи хворим вживати по 8-20 абрикосів 3 рази в день.
Абрикоси мають слабку сечогінну дію, тому корисні людям із захворюваннями нирок і серцево-судинної системи.
Багато в абрикосах легкозасвоюваного заліза, їх рекомендується вживати при анемії .
Абрикоси багаті також фосфором і магнієм, які необхідні для роботи мозку, покращують обмін речовин, сприяють процесу всмоктування їжі в кишечнику.
І свіжі, і сушені плоди, а також компот з них покращують травлення, корисні при запорах .
Свіжовичавлений сік абрикосів володіє бактерицидною і антигнилостной активністю, показаний при зниженій кислотності.

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-12/abrikosi-vlastivost-zastosuvannya-sorti_721.jpeg--> Судячи з давніми джерелами, батьківщиною абрикоса

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-12/guava-yiyi-sklad-korisn-vlastivost-dlya-organzmu-lyudini_451.jpeg--> Батьківщиною гарбуза є Перу. Це рослина

Банани - це фрукт, який природа ідеально пристосувала для харчування людини. Вони швидко вгамовують голод, так як містять легкозасвоювані вуглеводи,

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/korisn-lkuvaln-vlastivost-fruktv-yagd-dlya-shudnennya-ta-zdorovya_831.gif--> Фрукти і ягоди - це їжа, яка не

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/kuraga-korist-shkoda-dlya-organzmu_251.jpeg--> Курага - це сушений абрикос, який не тільки дуже смачний, але

http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/dyeta-z-chornoslivom-dlya-shudnennya-ochischennya-kishechnika-vdguki-menyu_801.jpeg--> Чорнослив сушений