» » Дієта Малишевої на 10 днів
  • автор: admin  
  • (15-05-2016, 15:09)   
  •   0   
  •  167 
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-05/dyeta-malishevoyi-na-10-dnv_491.jpeg-->Дієта Малишевої на 10 днів
Олена Малишева – відомий лікар і ведуча, яка роздає поради, що стосуються здоров'я, з екранів телевізорів вже не один десяток років. Допомагає вона і людям з надмірною вагою. Великою популярністю користується дієта Малюків на 10 днів, яка допомогла вже багатьом. Така методика схуднення виділяється тим, що вона розроблена з урахуванням основ правильного харчування.

10 денна дієта Малишевої


Методика, розроблена Оленою, передбачає використання схеми живлення, в якій чергуються білкові і вуглеводні дні.
Правила вуглеводно-білковою дієта Олени Малишевої на 10 днів:

  • Починати потрібно з білкового дня, а останнім повинен бути вуглеводний.

  • Доктор рекомендує харчуватися дробно, щоб не відчувати голоду , оскільки він рано чи пізно спричинить зрив.

  • Пийте щодня 2 л рідини, сюди входить вода без газу і чай без цукру. Ще можна соки, але тільки їх потрібно готувати самостійно і розводити водою.

  • Вранці потрібно натщесерце випивати 1 ст. води, що дозволить запустити процес травлення.

  • Вуглеводно-білкова дієта Малишевої на 10 днів передбачає обмеження калорійності меню: для жінок – 1200 ккал, а для чоловіків – 1500 ккал.

  • Важливо не пропускати сніданку, оскільки це головний прийом їжі. Вечеря не повинен бути важким для травлення. Не варто їсти на ніч.

  • Необхідно відмовитися від солі і спецій, які її містять.


  • Щоб поліпшити результати від дієти, варто займатися спортом, а по закінченні десятиденного періоду, перейдіть на правильне харчування.
    Меню дієти Малишевої на 10 днів досить просте і не вимагає покупки яких-небудь екзотичних продуктів. Білковий день потрібно починати з сніданку з яйця, звареного круто, і зелені. Протягом всього періоду потрібно є тільки нежирне м'ясо, на роль якого ідеально підходить відварна куряча грудка . Меню вуглеводного дня включає 15 кг овочів. Олена рекомендує їсти їх сирими, готуючи салати, пюре і соки.
    загрузка...
    Написати Вконтакте