» » Очищаюча дієта на 7 днів
  • автор: admin  
  • (29-03-2016, 20:13)   
  •   0   
  •  217 
http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-03/ochischayucha-dyeta-na-7-dnv_961.jpeg-->Очищаюча дієта на 7 днів
Кожен очищається після зими і свят як може: хтось строгими і рішучими голодовками, хтось- тижневими дієтами. Ми пропонуємо вам випробувати на собі саме другий спосіб – очисну дієту на 7 днів.
Рисова дієта
Так як рис – відомий дієтичний продукт багатьох національних кухонь, ми почнемо своє очищення саме з тижня рису. Очищаюча дієта на рисі – відомий засіб для приведення себе у форму ще з часів гейш. Втім, японки і сьогодні залишаються вірними своїй улюбленій крупі.
Меню
День 1:

  • сніданок – 50 г готового рису з тертою цедрою лимона і одним яблуком;

  • обід – 100 г відвареного рису з овочами і рослинним маслом;

  • вечеря – 100 г рису з тертої відвареної морквою.


  • День 2:

  • сніданок – 50 г рису і одна груша;

  • обід – 150 г відвареного рису і тушкований кабачок;

  • вечеря – 150 г рису, 50 г тушкованої капусти.


  • День 3:

  • сніданок – 100 г рису, трохи сметани, зелені і один апельсин;

  • обід – салат (150 г) з рису, зелені, овочів і відварених грибів;

  • вечеря – 150 г рису і свіжу терту моркву.


  • День 4:

  • сніданок – 50 г рису, родзинки, кефір ;

  • обід – 150 г рису, салат зі свіжої моркви та редиски;

  • вечеря – 150 г рису, три волоських горіха.


  • Далі повторюємо меню перших трьох днів очисної дієти для схуднення.
    Це меню можна доповнити овочевим бульйоном, сухофруктами , зеленню, а салати заправляти оливковою або арахісовим маслом. Головне, щоб калорійність денного меню залишалася незмінною, в районі 600 – 700 ккал в день.
    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2016-03/ochischayucha-dyeta-na-7-dnv_122.jpeg-->Очищаюча дієта на 7 днів

    Особливу увагу потрібно приділити приготування рису. Попередньо, його слід залити на ніч водою, а вранці промити. Промивати рис слід поки не вийде весь крохмаль, який забарвлює воду в мутно-білий колір.
    Звільнився від непотрібного нам крохмалю рис відварюють 15 хвилин на повільному вогні. Потім дають настоятися 20 хвилин в теплі. В описі меню мова йде про готовому, вареному рисі, 100 г якого дорівнює 30 г сухої крупи.
    Звичайно, потрібно ретельно стежити і за випитою рідиною, яка допоможе послабити почуття голоду. Пийте чисту негазовану столову воду, а також трав'яні і зелені чаї без цукру.
    загрузка...
    Написати Вконтакте