» » Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків
  • автор: admin  
  • (19-03-2015, 13:38)   
  •   0   
  •  1464 

Як порахувати жири, білки, вуглеводи при сушінні для чоловіків








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-porahuvati-blki-zhiri-vuglevodi-pri-sushnn-tla-gramotniy-rozrahunok-sushki-dlya-cholovkv_771.jpeg-->Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків
Сушка тіла - це процес, що дозволяє вимальовувати м'язи або «підсушити» їх за рахунок розщеплення підшкірних жирових відкладень за допомогою глюкозного голодування. Якщо займатися цією процедурою неправильно? може розвинутися небезпечне ускладнення - кетоацидоз. Тому дуже важливо зробити перед початком сушіння тіла розрахунок продуктів за кількістю калорій в день. Це дозволить зберегти м'язову тканину, а, головне, уникнути отруєння і зневоднення.

Сушка: розрахунок калорій


Для того щоб при мінімальній шкоді для здоров'я просушити м'язи тіла, необхідно докорінно перебудувати систему не тільки тренування, але і харчування, створивши при цьому дефіцит калорій. Це допоможе позбутися від зайвого підшкірного жиру. Найголовніше при цьому-правильно розрахувати кількість калорій так, щоб зберегти м'язову масу і не досягти критичного зменшення калорійності раціону. Необхідно при цьому враховувати особливість нашого організму до адаптації, оскільки якщо ми просто зменшимо кількість калорій, через деякий час організм адаптується до ситуації і ефективність спалювання жиру наблизиться до нуля. За допомогою послідовності різких змін раціону можна не дати організму можливість адаптації.

Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків


Зробити це можливо, застосовуючи у своєму харчуванні наступний цикл:

  • втрачаємо жир, урізуючи калорії;

  • збільшуємо калорійність, набираючи кількість жиру, менше ніж перед першим циклом;

  • знову зменшуємо калорійність на певний період і знову втрачаємо жир.


  • За такою схемою втрата жиру відбувається постійно. Загальна калорійність раціону харчування повинна становити від 1300 до 1500 ккал.

    Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків

    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-porahuvati-blki-zhiri-vuglevodi-pri-sushnn-tla-gramotniy-rozrahunok-sushki-dlya-cholovkv_604.gif-->Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків


    Скільки потрібно білка, жиру, вуглеводів при сушінні для чоловіків


    Певна дієта передбачає спочатку часткову, а потім і повне виключення з раціону вуглеводів, який необхідно коригувати поетапно і дозовано. Головне питання, яке зазвичай задається при такій дієті: скільки можна вживати вуглеводів в день при сушінні тіла? Щоб отримати відповідь на нього, використовувати наші спільні рекомендації, але обов'язково враховуйте особливості свого організму.

  • На початковому етапі варто зменшити на 20-30% частку вуглеводів від початкового кількості.

  • При відсутності дискомфорту по закінченню першого тижня, починайте посилювати дієту, знижуючи вміст крохмалистої їжі, полі-, моно - і дисахаридів в раціоні.

  • Не забувайте, що важливо знати і скільки білка для сушіння тіла повинна входити в меню. У середньому добова частка білка при сушінні становить до 80% від загальної кількості їжі.

  • Скільки потрібно вуглеводів при сушінні? Їх утримання необхідно звести до мінімуму - до 55-70 г в день.


  • Складайте програму харчування, враховуючи особливості вашого віку, метаболізму, цілей і добового раціону.

    Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків

    Як порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні для чоловіків


    Важливо перед початком циклу розрахувати потреби організму в енергії і з'ясувати, скільки потрібно вживати білків, жирів і вуглеводів при сушінні. Перехід не повинен бути різким, щоб уникнути зриву і проблем з шлунково-кишковим трактом. Добову норму білків, вуглеводів і жирів для чоловіків при сушінні розраховують у такій пропорції: 6:2:2. Тобто на кожні 6 м споживаного білка має припадати по 2 г вуглеводів і жирів. Найкраще включити в меню м'ясо курки без шкірки, кальмарів, нежирну рибу, сирі або варені яйця без жовтків, зелені овочі, салат, огірки, капусту, зелень, імбирний і зелений чай, мінеральну воду. Готувати їжу слід в пароварці, грилі або просто відварювати. Слід виключити жирну рибу, свинину, яловичину, солоні, консервовані та копчені продукти. Весь процес переходу на дієту і виходу з неї займає в середньому 6-8 тижнів.




    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-porahuvati-blki-zhiri-vuglevodi-pri-sushnn-tla-gramotniy-rozrahunok-sushki-dlya-cholovkv_586.gif-->Як правильно порахувати білки, жири, вуглеводи при сушінні тіла: грамотний розрахунок сушки для чоловіків

    загрузка...
    Написати Вконтакте