» » Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.
  • автор: admin  
  • (19-03-2015, 13:30)   
  •   0   
  •  1084 

Супи на сушінні тіла








http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/sup-pd-chas-sushnnya-tla-recepti-specalnih-supv-dlya-sushnnya_731.jpeg-->Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.
Суп - це рідке блюдо, яке готують на м'ясному, рибному або овочевому бульйоні, воно відрізняється великою кількістю овочів і легкою засвоюваністю. Можна їсти супи при сушінні? Давайте розбиратися. При сгоне зайвої ваги 70 % успіху залежить від правильно підібраної дієти, без цього, хоч би якими посиленими не були тренування результату не буде. Причому раціон харчування не повинен бути просто низькокалорійним, він повинен бути особливим - низкоуглеводним з великою кількістю білків, вітамінів і мінералів.

Порція супу, приготовленого на овочевому бульйоні, буде містити не більше 300 ккал, але при цьому це блюдо наповнить організм вітамінами, мінералами і не завдасть труднощів травному тракту з переварюванням. Тому можна зробити висновок, що супи при сушінні тіла - це чудовий спосіб урізноманітнити раціон.

Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.

Якої можна їсти суп при сушінні тіла


Суп на сушінні повинен містити мінімальну кількість вуглеводів, тому картоплю в нього краще не додавати, оскільки цей продукт містить велику кількість крохмалю. Для сушіння тіла суп необхідно готувати на бульйоні з нежирних сортів риби і м'яса.

Рибний бульйон можна приготувати з:

  • хека - містить не більше 14 % жиру;

  • тріски - близько 03 % жиру;

  • пікші - містить близько 05 % жиру;

  • наваги - 08-14 % жирності;

  • минтая - не більше 09 % жиру.


  • З м'яса оптимально готувати бульйон на курячих філе, але можна використовувати також філе телятини і кролика. З круп до страви можна додати тільки гречку або рис.

    З овочів для супу для сушіння підійдуть солодкий перець, цибуля, брокколі, морква, помідори, капуста, спаржа, селера.

    Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.

    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/sup-pd-chas-sushnnya-tla-recepti-specalnih-supv-dlya-sushnnya_414.gif-->Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.


    Як варити суп при сушінні тіла


    Чи можна на сушінні є суп, ми вже розібралися. Тепер належить з'ясувати, як його готувати. Отже, страву можна готувати на м'ясному або рибному бульйоні, або ж на овочевому з додаванням вже готового м'яса.

    Для м'ясного або рибного бульйону необхідно спочатку філе вимити, очистити його від кісток і варити у воді близько 30-40 хвилин. Потім перелити бульйон в іншу каструлю, філе нарізати на порційні шматки, підготувати овочі. Довести бульйон до кипіння, додати до нього нарізані овочі і філе. Смажити овочі попередньо не потрібно, інтенсивна термічна обробка призводить до втрати великої кількості вітамінів і мінералів. При бажанні можна також додати до супу для сушіння тіла не більше 50 г гречаної або рисової крупи.

    Для приготування рідкого страви на овочевому бульйоні потрібно попередньо відварити цибулю, моркву і спаржу з лавровим листом - це і буде його основою. Далі бульйон потрібно процідити, додати до нього овочі, крупу і рибне або м'ясне філе. Щоб знизити кількість калорій, можна філе відварити окремо, а потім додати до овочів, таким чином, весь жир з нього залишиться у воді.

    Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.

    На сушінні можна суп на вечерю


    Рідке блюдо чудово підійде для вечірньої трапези, оскільки воно швидко перетравиться ще до сну. Але в цьому випадку в страву не варто додавати м'ясо, оскільки на його переробку може знадобитися близько чотирьох годин. До овочів можна додати зелений горошок або квасоля, ці продукти містять багато природного білка, поживні і добре перетравлюються.

    Який варити суп на сушінні тіла чоловікам


    Для чоловіків на сушінні співвідношення білків, жирів та вуглеводів має бути одно 60 : 20 : 20. Це означає, що переважати в меню повинне м'ясо, але відмовлятися від жирів і вуглеводів повністю також не можна, це може серйозно порушити обмінні процеси в організмі. Частка білка при цьому повинна складати близько 4 г на 1 кг ваги. Тому перша страва обов'язково повинно містити м'ясо.




    http://diety.pp.ua/uploads/posts/2015-03/sup-pd-chas-sushnnya-tla-recepti-specalnih-supv-dlya-sushnnya_256.gif-->Суп під час сушіння тіла. Рецепти спеціальних супів для сушіння.

    загрузка...
    Написати Вконтакте